Nume:
CLINICA BELDEAN MED - SIBIU
E-mail:
drbeldean@gmail.com
Telefon:
0742-043.050
Website:
http://www.webclinic.ro/beldean-med
Adresa:
Strada Ion Neculce, nr.15 ,Sibiu
Facebook

CLINICA BELDEAN MED - SIBIU
Cardiologie

Cardiologia studiaza bolile inimii și ale vaselor de sânge. Cardiologia cuprinde diagnosticul și tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolii cardiace ischemice, insuficienței cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor și al bolilor pericardului.

Detalii

     Cabinetul BELDEAN MED infiintat in 2003 si condus de dr. Beldean Luminita, ofera servicii medicale care constau in consultatii de specialitate si examene paraclinice.
    Valorile noastre cheie sunt performanta, respectul, castigarea increderii fiecarui pacient pe care il avem si nu in ultimul rand, atingerea celui mai inalt nivel atunci cand vine vorba de profesionalism in domeniu. Suntem dedicati pacientilor nostri, iar interactiunea cu fiecare dintre ei trebuie sa fie intotdeauna conexata cu ideea de perfectiune. Confortul si satisfactia pacientilor sunt elemente primordiale pentru noi.
      Cabinetul detine contract cu Casa Judeteana de Asigurari pe Endocrinologie, astfel ca pacientii pot beneficia de servicii medicale la preturi accesibile.

 

PENTRU PROGRAMARI:

 

Telefon: 0742-043.050

 

Email: drbeldean@gmail.com

Servicii

Beldean Med are specialitati pe:

 

Endocrinologie

     Endocrinologia este stiinta care studiaza bolile hormonale. Medicul endocrinolog diagnosticheaza si trateaza problemele hormonale si complicatiile acestora. Hormonii regleaza metabolismul, respiratia, cresterea, reproducerea, perceptia senzoriala si miscarea. Dezechilibrele hormonale sunt la baza a numeroase afectiuni.
Oamenii au peste 50 de hormoni diferiti. Acestia pot exista in cantitati foarte mici si, cu toate acestea, pot avea un impact semnificativ asupra functionarii si dezvoltarii organismului. Sindromul ovarelor polichistice este una dintre cele mai frecvente tulburari endocrine la femei, alaturi de boala tiroidiana autoimuna.

Cardiologie

     Cardiologia este o specialitate medicală care are ca subiect de studiu bolile inimii și ale vaselor de sânge. Cardiologia cuprinde diagnosticul și tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolii cardiace ischemice, insuficienței cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor și al bolilor pericardului.

Pediatrie

     Pediatrie este specialitatea medicala care se ocupa cu preventia, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor pediatrice (nou-nascut pana la 18 ani).In scop diagnostic se pot efectua o gama larga de analize de laborator si investigatii imagistice, recomandate in cursul consultului de pediatrie.

Ginecologie

-consultatii obstetrica si ginecologie
-urmarirea sarcinii (inclusiv dublu test si triplu test)
-ecografie ginecologica, obstetricala si generala, ecografie san
-intreruperi legale de sarcina,chiuretaj prin aspiratie
-videocolposcopie,vulvoscopie
-examen Babes Papanicolau
-determinare HPV
-analize din secretia vaginala
-biopsie de col uterin
-biopsie de endometru
-extirpare polipi cervicali
-electrocauterizari col, condiloame genitale si excizii cu ansa diatermica
-implant DIU(sterilet)
-extractie DIU
-mica chirurgie organe genitale
-instilatii histero-tubare

-mica chirurgie san
-chiuretaj hemostatic
-montare pesar

-tratamente locale, pansamente
-consiliere menopauza
-consiliere contraceptie
-consiliere in vederea nasterii
-consultatii infertilitate
-tratamentul tulburarilor de menopauza
-ginecologie endocrinologica
-examinare san
-examinare ginecologica pre- si postoperator
-ingrijiri postoperatorii si postpartum
-test de sarcina


Neurologie

     Neurologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului nervos (encefal, maduva spinarii, nervi periferici)
Afectiunile neurologice cele mai frecvente sunt : accidentele vasculare cerebrale, epilepsia, traumatismele craniene, bolile neoplazice ale sistemului nervos, bolile de mișcare (Boala Parkinson), bolile de nervi periferici, neuroni motori, mușchi sau joncțiune neuro-musculară (neuropatii periferice, miastenia gravis), tulburări de somn, migrene, etc.

Dermatologie

     Cunoscut ca cel mai mare organ al corpului, pielea este de asemenea un tesut activ ale carui functii vitale pot fi alterate in egala masura de factori externi si interni. Cabinetul nostru pune la dispozitia dumneavoastra optiuni de tratament non-invazive pentru toate problemele estetice si medicale ce pot afecta pielea. Din fericire, acum defectele pielii pot fi tratate eficient.

Stomatologie

     Sanatatea orala inseamna mult mai mult decat un zambet frumos. Problemele dentare netratate pot avea urmari grave, nu doar pentru cavitatea bucala, ci si pentru intregul organism. Lipsa unuia sau a mai multor dinti poate duce la afectarea masticatiei, cu aparitia problemelor la nivel gastrointestinal. De asemenea, poate fi afectata vorbirea, pot aparea dureri articulare, migrarea dintilor vecini si pierderea prematura a celor restanti. Sanatatea orala este conditionata de o igiena corecta si o alimentatie sanatoasa.
Printre serviciile stomatologice oferite de cabinetul nostru se numara: stomatologie adulti si copii, coroane dentare, proteze dentare, detartraj, tratamente stomatologice de urgenta si multe altele.

Implantologie

     Implantologia este o ramură a stomatologiei ce rezolva problemele de edentatie (lipsa dintilor) cu ajutorul implanturilor dentare.
Implantul dentar este un durub din titan, care se va insera in os, in locul dintilor lipsa. După 4-6 luni se descopera implantul se insera bontul protetic si se realizeaza lucrarea dentara.

Chirurgie generala

     Chirurgia generala este specialitatea care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor chirurgicale ale abdomenului precum si a altor afectiuni chirurgicale care fac obiectul altor specialitati, ce necesita tehnici speciale cum ar fi traumatisme, afectiuni vasculare, genitale, urologice, toracice, endocrine, neurochirurgicale, chirurgie oncologica etc.

Chirurgie BMF

      Chirurgia orala este aria medicinei care se dedica tratarii patologiei gurii, dintilor si maxilarelor.    De cele mai multe ori, vorbim despre chirurgie oro-maxilo-faciala, care combina, de fapt, chirugia orala cu cea a structurilor fetei, sinusurilor si gatului. Se ocupa de tratamentul patologiei infectioase, a abceselor, chisturilor si a altor formatiuni tumorale, litiazelor glandelor salivare, inlaturarea maselelor de minte, reconstructiei maxilarelor atrofiate de parodontoza, pierderea dintilor, etc.

Genetica medicala

     Genetica medicala este specialitatea care vizeaza: depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea pacientilor cu afectiuni genetice si a celor cu anomalii congenitale; estimarea riscului de recurenta a bolilor genetice in familiile pacientilor si acordarea unui sfat genetic corect și competent

Ecografie

     Ecografia este metoda prin care se pot vizualiza diferite structuri anatomice cu ajutorul ultrasunetelor. Principiul ecografiei este asemanator celui sonar si consta in emiterea de ultrasunete de catre o sonda speciala. Aceste ultrasunete sunt reflectate de structurile anatomice intalnite si apoi receptionate si transformate intr-o scara de tonuri alb-negru pe monitor.
Ultrasunetele sunt vibratii mecanice cu frecvente de peste 20.000 Hz, imperceptibile auzului uman, care sunt inofensive pentru structurile anatomice pe care le intalnesc.
Ecografia este o metoda imagistica sigura, fara efecte adverse asupra structurilor examinate, usor accesibila, fara costuri mari si care poate vizualiza orice structuri anatomice, cu limitari la nivelul plamanului, osului si creierului, din care se pot vizualiza doar anumite parti, iar in cazul creierului, doar la varste tinere, cand suturile dintre oasele care alcatuiesc cutia craniana - fontanelele, nu sunt inchise.

 

© 2019 Copyright by Medici-romania.ro