Nume:
CENTRUL MEDICAL CENTROMED
E-mail:
centromed2006@yahoo.com
Telefon:
0751.034.857
Telefon 2:
0258.861.185
Adresa:
Aiud, Str. Pr. Josif Pop, Nr. 9

CENTRUL MEDICAL CENTROMED

Detalii

   Centrul medical Centromed este situat in orasul Aiud si ofera consultatii si tratamente medicale in regim particular la un inalt nivel profesional.
   Centromed indeplineste toate conditiile medico-sanitare impuse de standardul european si dispune de aparatura medicala moderna.

 

Centromed - Pentru un plus de sanatate!
0258.861.185
0751.034.857

 

 

Servicii

   Centrul medical CENTROMED ofera consultatii medicale si tratament in urmatoarele discipline:

 

CARDIOLOGIE

   In cadrul clinicii noastre, medici cu experiență în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor cardiologice oferă consultații de cardiologie, efectuează ecocardiografie (ecografia cordului), Eco-Doppler vascular si EKG cu interpretare. Vino la o consultație cardiologică dacă observi simptomele de mai jos:
-dureri în piept;
-palpitații;
-oboseală;
-stare de slăbiciune;
-amețeli;
-tulburări de ritm cardiac;
-inflamații în zona gleznelor, mâinilor și a abdomenului.
   Dacă suferi de obezitate, diabet, hipercolesterolemie sau hipertensiune arterială, te confrunți cu un risc crescut al apariției bolillor cardiovasculare și este recomandat să vii la o consultație cardiologică.
   Bolile cardiovasculare pot fi asimptomatice sau au manifestări reduse în fazele incipiente. Dacă ai istoric familial de boli cardiovasculare, prezinți simptome tipice afecțiunilor cardiace sau ai un stil de viață care te predispune către patologia cardiacă, vino la consultul cardiologic preventiv.
   ECOCARDIOGRAFIA / ECOGRAFIA CARDIACĂ este o investigație imagistică noninvazivă și nedureroasă ce presupune o evaluare a inimii folosind ultrasunete, ce oferă imagini precise ale mușchiului, camerelor și structurilor din interiorul inimii, cum ar fi valvele sau alte formațiuni.

 

 

GINECOLOGIE

   Examenul ginecologic de rutină poate descoperi din timp unele afecțiuni sau unele stări anormale ce țin de sănătatea ginecologică a femeii, evitându-se situațiile dificile sau complicațiile ce pot apărea în timp.
   Medicii nostri au ca interes principal diagnosticul și tratamentul patologiei ginecologice.
   Examenul ginecologic este recomandat sa se efectueze anual, după începerea vieții sexuale, indiferent de absența simptomelor. De asemenea, examenul ginecologic este recomandat indiferent de varstă, ori de câte ori apar modificări precum: lipsa totală a menstruației, secreții vaginale neplăcute, iritații, mâncărimi, dureri, sângerări menstruale anormale, dereglări ale ciclului menstrual, etc.
   Perioada optimă pentru efectuarea consultației ginecologice este cât mai curând după terminarea sângerării menstruale. Sânii și ovarele nu sunt sensibile la palpare și nu există sânge menstrual care să modifice eventualul test Babeș-Papanicolau sau alte analize făcute pentru diagnosticarea unor infecții sau anomalii.

In cadrul clinicii se pot efectua si urmatoarele tipuri de ecografii:

- Ecografie transvaginală

- Ecografie endovaginala

- Imagistică Obstetricală: Ecografie depistare sarcină, Ecografii de sarcină în trimestrele 1,2,3, Ecografie de morfologie fetală în trimestrele 1,2,3

 

 

ECOGRAFIE GENERALA SI ECO-DOPPLER VASCULAR ARTERIAL SI VENOS

CU INTERPRETARE SI INDICATII TERAPEUTICE

   In cadrul CENTROMED oferim servicii complete de:

- Ecografie mamară
- Ecografie generală
- Ecografie abdominală
- Ecografie tiroidă și părți moi
- Ecografie Doppler
- Ecografie de genuchi (articulara)
- Ecodoppler carotidian

 

 

ENDOCRINOLOGIE

   Endocrinologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului endocrin.
   Ne mândrim să colaborăm cu medici de renume în această specialitate și le mulțumim pentru profesionalismul și atenția pe care o demonstrează față de pacienți.
   Control endocrinologic constă în anamneză (discuția cu pacientul), examinarea generală, examinarea locală (palparea și examinarea tiroidei).
   Ecografie tiroidă este o metodă de investigare non-invazivă (cu ultrasunete), cu ajutorul căreia se măsoară mărimea glandei tiroide și se evaluează dacă există modificări sau noduli.
   Pacientul trebuie să ofere medicului acces la nivelul gâtului și decolteului. Medicul va utiliza o sondă, pe care o va plimba pe pielea pacientului folosind un gel special care ajută ca ultrasunetele să fie procesate și afișate sub formă de imagini pe un ecran.
   Controlul endocrinologic efectuat periodic este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a te asigura de sănătatea sistemului tău endocrin și pentru a preveni aceste afecțiuni.

 

 DIABETOLOGIE

   Diabetologia este specialitatea medicala care depisteaza, diagnosticheaza si tratateaza afectiunile cauzate de nutritia inadecvata si tulburari de metabolism: diabetul zaharat, sindromul metabolic, obezitatea, malnutritia etc.
   In cadrul Clinicii CENTROMED pacientii nostri beneficiaza de consultatii de specialitate pentru:
- preventia diabetului si a complicatiilor acestuia in cazul persoanelor aflate la risc,
- diagnosticul diabetului zaharat,
- urmarirea periodica a pacientilor cu diabet zaharat,
- eliberarea retetelor de insulina sau antidiabetice orale, a documentelor pentru expertiza medicala (comisie) si a altor documente medicale.


 

 

© 2019 Copyright by Medici-romania.ro