Nume:
SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI
E-mail:
sanatatecuozon@yahoo.com
E-mail 2:
posturologie.2021@gmail.com
Telefon:
0731-221.027
Telefon 2:
0745-035.043
Adresa:
Galati, Str. Domneasca nr. 118
Facebook

SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI

Detalii

    Prima si cea mai dotata Clinica de Medicina Integrativa din sud-estul Romaniei, deschisa intr-un spatiu nou, ultramodern, cu aparatura performanta, la standarde europene.

    O echipa tanara, antrenata, deschisa spre terapii novatoare, naturale, sigure, incununate cu rezultate deosebite, fara efecte secundare. Ne dorim sa acordam un alt gen de servicii de sanatate, in care beneficiarul principal- PACIENTUL- sa se simta important, sa se bucure de o viata fara durere. Calitatea vietii pacientului este importanta pentru noi. Am adunat laolalta proceduri de investigare non-invazive si metode de tratament care sa actioneze sinergic, sa se completeze unele pe altele, fara a avea reactii secundare. Rezultatele obtinute ne-au dat incredere si ne-au crescut adresabilitatea.

   Folosind metode neinvazive de diagnostic (termografie, echografie generala, masuratori privind afectiunile posturale, rezonanta magnetica- Bio Well, Quantum analyzer, Metatron Hunter, electrocardiografie) dar si investigatii apartinand medicinei alopate, tratam majoritatea afectiunilor acute si cronice, prin intermediul numeroaselor proceduri alopate si complementare, cu efecte adverse cat mai reduse sau inexistente.

 

Pentru programari sau mai multe detalii:

0731-221.027

0745-035.043

sanatatecuozon@yahoo.com

posturologie.2021@gmail.com

 

Servicii

Cabinetul "Sanatate cu Ozon", va ofera urmatoarele servicii medicale:

 

CONSULTATII MEDICINA GENERALA / URGENTA

 

    Medicina generala ce are ca obiectiv diagnosticarea si tratarea conditiilor medicale cronice sau acute pentru toate categoriile de varsta – bebelusi, copii, tineri, adulti si varstnici.

    Asadar, medicii din cadrul acestei specializari se ocupa de toate problemele de sanatate ale pacientilor care ajung la noi. Acestia asigura asistenta medicala primara, intervin preventiv, ofera recomandari cu scop educational si trateaza fiecare pacient in parte cu rabdare, amabilitate si empatie.

 

ECOGRAFIE GENERALA

 

ACUPUNCTURA - OZONACUPUNCTURA - LASERACUPUNCTURA - ELECTROACUPUNCTURA

Electro-Acupunctura (Acupunctura fara ace)

   Acupunctura este punctul de referinta in Medicina Alternativa Chinezeasca.   
   Laser - acupunctura este cea mai avansata formă de acupunctura folosind terapia laser (nedureroasă), la o frecvență specifică bolii, în punctele de acupunctură.

 

TRATAMENTE CU OZON

 

- AUTOHEMOTERAPIE MAJORA

- AUTOHEMOTERAPIE MINORA

- INFILTRATII INTRAMUSCULARE, INTRAARTICULARE ȘI SUBCUTANATE CU AMESTEC OXIGEN-OZON

- INSUFLATII RECTALE CU OZON

- LIPOLIZA – TRATAMENT ANTICELULITIC CU - OZON

- TRATAMENT PENTRU VERGETURI CU OZON

- INSUFLATII VEZICALE CU OZON

- INSUFLATII AURICULARE / NAZALE CU OZON

- TRATAMENT VAGINAL CU OZON

TRATAMENTUL PICIORULUI DIABETIC NEUROPAT SI ARTERIOPAT

- TRATAMENT ULCER VARICOS

- VITAMINOTERAPIE ROBORANTA PERFUZABILA

- VITAMINA C PERFUZABILA ADJUVANTA IN CANCER ASOCIATA OZNOTERAPIEI

 

Efectele terapeutice ale ozonoterapiei:

- ANTIALGIC - activeaza metabolismul celular, normalizeaza potentialul de membrana, regularizeaza fluidele in tesuturile inflamate (Viebahn R, 2007)

- ANTIINFLAMATOR - regularizeaza antioxidantii intracelulari si oxidul nitric, realizeaza o imunomodulare, prin activarea celulelor imunocompetente, efect protectiv impotriva disfunctiei endoteliale (Viebahn R, 2007)

- ANTIEDEMATOS

- ANTIOXIDANT – regularizeaza sistemul redox al organismului , reducand stresul oxidativ

- IMUNOMODULATOR

- ANTIVIRAL, ANTIMICROBIAN, ANTIFUNGIC

- IMBUNATATESTE OXIGENAREA TISULARA - prin actiune hemoreologica, vasodilatatie, stimulare a angiogenezei si actiune directa pe eritrocit (Viebahn R. 2007)

- MIORELAXANT – reduce concentratia calciului intracelular si la nivelul jonctiunii neuromusculare, cu reducerea eliberarii de acetilcolina (Bocci V. 2005)

 

 INVESTIGAREA SI CORECTIA POSTURII

 

   De-a lungul vietii, corpul nostru a adoptat o pozitie ortostatică (verticala) in relatie cu ambientul și cu activitatea noastră.
  Modul cum călcăm, cum facem ocluzia dentară, cum ne funcționează mușchii oculomotori și articulatia temporo-mandibulara, ne influentează postura, echilibrul și statica vertebrala. O postură necorespunzătoare are drept urmare degradarea articulațiilor mari (glezne, genunchi, solduri, umeri), a coloanei vertebrale (herniii de disc, protruzii discale), contracturi musculare, tulburări de echilibru (sindroame vertiginoase sau vestibulare), tulburări de concentrație, atacuri de panică sau rezultate proaste la învâțătură (dacă ne referim la elevi, studenți).
   De cele mai multe ori, aceste tulburări trec neobservate  și daca sunt tratate la timp, se amplifica, ducând la afectiuni importante, soldate de multe ori cu interventii chirurgicale. De aceea, iti recomandam cea mai eficienta metoda de a identifica toate devierile tale de la o postura normala: INVESTIGAREA SI CORECTIA POSTURII!

 

Corectia Posturala


   Studii efectuate pe sute de mii de persoane au arătat că durerile de spate în proporție de peste 70% nu au cauza inițială la nivelul coloanei vertebrale, ci apar prin utilizarea în poziție defectuoasă a coloanei vertebrale și în general a corpului, din cauze “la distanță”: probleme ale piciorului, probleme oftalmologice, stomatologice, neurologice, ORL, etc. Propunem o readucere la normalitate a informatiilor nervoase senzitive provenite de la punctele cu proastă functionare, prin folosirea unei “corecții terapeutice” și anume a susținătorilor plantari computerizați, personalizati. Acestia corecteaza piciorul plat, cav, valg sau var, combătând durerea si tulburarile de echilibru.

 

Investigarea tulburarilor de statica vertebrala


   Spine3D este primul dispozitiv, din România, de investigare non invazivă a coloanei vertebrale realizând scanarea tridimensionala a acesteia, cu ajutorul razelor infraroșii, fără a fi dăunător organismului, ceea ce îl face să fie preferat, mai ales în cazul investigării copiilor, dar și a celor care au primit multiple expuneri cu raze X (radiografii, tomografii). Măsoară cu mare precizie toate reperele osoase, pe fiecare vertebră și pe segmentele coloanei vertebrale, efectuând secțiuni tridimensionale ale segmentului examinat.

 

Alte terapii moderne


   De la oxigen-ozono-terapie, pana la kinetoterapie, fizioterapie, elongatie asistata electromiografic, drenaj limfatic, tratamente folosind laser Weber, plasma imbogatita in trombocite, tratamente cu acid hyaluronic si collagen,  includem o gama larga de tehnici din multiple domenii ale medicinii pentru a veni in intampinarea nevoilor fiecarui pacient.  Incorporam in tratamentul fiecarui pacient o multitudine de proceduri cu scopul de a rezolva cât mai bine fiecare problema intr-un mod non invaziv sau minim invaziv, prin crearea unui plan de tratament personalizat, pentru a imbunatati starea de sanatate a oricărui pacient.

 

 KINETOTERAPIE

 

  Kinetoterapia, sau terapia prin miscare, incearca sa restabileasca anumite functii ale corpului. Kinetoterapia nu este sinonima cu gimnastica medicala, desi o inglobeaza, ea utilizând miscarea pentru a regla dezechilibrul organismului, pentru a preveni și a trata diverse afectiuni.
   In cadrul sedintelor, kinetoterapeutul alege cele mai potrivite programe de exercitii și tehnici care sa combata durerea si sa creasca mobilitatea articulara, sa imbunatateasca respiratia, statusul cardio-vascular si neurologic.

 

Kinetoterapia trateaza o serie de afectiuni precum:

- Stresul

- Tulburarile musculare

- Tulburarile nervoase (paralizie, boala Parkinson)

- Tulburarile respiratorii

- Tulburarile ortopedico-traumatice

- Tulburarile reumatologice (poliartrita reumatoida, coxartroza, gonartroza)

- Maladiile congenitale

- Tulburarile cardiovasculare (cardiopatie ischemica, sindromul de ischemie periferica progresiva cronica, boala varicoasa)

- Deficientele nutritionale

- Problemele emotionale sau de invatare

 

 

Galerie foto

SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI
SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI
SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI
SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI
SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI
SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI
SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI
SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI

© 2019 Copyright by Medici-romania.ro