Nume:
SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI
E-mail:
contact@sanatatecuozon.ro
Telefon:
0731-221.027
Adresa:
Galati, Str. Domneasca nr. 118
Facebook

SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI

Detalii

    Prima si cea mai dotata Clinica de Medicina Integrativa din sud-estul Romaniei, deschisa intr-un spatiu nou, ultramodern, cu aparatura performanta, la standarde europene.

    O echipa tanara, performanta, deschisa spre terapii novatoare, naturale,sigure, incununate cu rezultate deosebite, fara efecte secundare. Ne dorim sa acordam un alt gen de servicii de sanatate, in care beneficiarul principal- PACIENTUL- sa se simta important, sa se bucure de o viata fara durere.  Calitatea vietii pacientului este importanta pentru noi. Am adunat la o lalta proceduri de investigare non-invazive si metode de tratament care sa actioneze sinergic, sa se completeze unele pe altele, fara a avea reactii secundare. Rezultatele obtinute ne-au dat incredere si ne-au crescut adresabilitatea

   Folosind metode neinvazive de diagnostic (termografie, echografie generala, masuratori privind afectiunile posturale, rezonanta magnetica- Bio Well , Quantum analyzer, Metatron Hunter, electrocardiografie) dar si investigatii apartinand medicinei alopate, tratam majoritatea afectiunilor acute si cronice, prin intermediul numeroaselor proceduri alopate si complementare, cu efecte adverse cat mai reduse sau inexistente.

 

Pentru programari sau mai multe detalii:

0731-221.027

contact@sanatatecuozon.ro

 

 

Servicii

Cabinetul "Sanatate cu Ozon", va ofera urmatoarele servicii medicale:

 

CONSULTATII MEDICINA GENERALA / URGENTA

    Medicina generala ce are ca obiectiv diagnosticarea si tratarea conditiilor medicale cronice sau acute pentru toate categoriile de varsta – bebelusi, copii, tineri, adulti si varstnici.

    Asadar, medicii din cadrul acestei specializari se ocupa de toate problemele de sanatate ale pacientilor care ajung la noi. Acestia asigura asistenta medicala primara, intervin preventiv, ofera recomandari cu scop educational si trateaza fiecare pacient in parte cu rabdare, amabilitate si empatie.

 

ECOGRAFIE GENERALA

 

ACUPUNCTURA - OZONACUPUNCTURA - LASERACUPUNCTURA - ELECTROACUPUNCTURA

Electro-Acupunctura (Acupunctura fara ace)

    Acupunctura este punctul de referinta in Medicina Alternativa Chinezeasca, care mai este cunoscuta si sub denumirea de Medicina Alternativa sau Complementara. Cei care practica aceste specializari sunt recunoscuti de Ministerul Sanatatii care recunoaste aceaste forme medicale: acupunctura, fitoterapia si homeopatia practicate de medici si terapeuti specializati in domeniu.

   Cand boala este deja avansata, si a fost nevoie de operatie, atunci acupunctura ajuta doar la calmarea durerii si la revenirea mai rapida a organismului.

   In acest caz acupunctura poate fi folosita doar ca tratament complementar.

   Electro-Acupunctura este cea mai avansata formă de acupunctura avand un punct precis si la o frecventa specifica.

 

Acupunctura cu laser

    O metoda relativ noua de stimulare, acupunctura cu laser foloseste de obicei fascicule laser cu consum redus de energie in loc de ace de acupunctura traditionala si are rolul de a influenta fluxul de curent la punctele de acupunctura.

    Dincolo de medicina conventionala, aceasta procedura este de obicei procedura preferata pentru un tratament eficient al afectiunilor dureroase, cum ar fi sindromul de tunel carpian, cot de tenis, artrita genunchiului si dureri de cap cronice la copii.

 

TRATAMENTE CU OZON

- AUTOHEMOTERAPIE MAJORA

- AUTOHEMOTERAPIE MINORA

- INJECTII SUBCUTANATE CU OZON

- INSUFLATII RECTALE CU OZON

- LIPOLIZA – TRATAMENT ANTICELULITIC CU - OZON

- INJECTII ESTETICA FACIALA CU OZON

- TRATAMENT PENTRU VERGETURI CU OZON

- INSUFLATII VEZICALE CU OZON

- INSUFLATII AURICULARE / NAZALE CU OZON

- TRATAMENT VAGINAL CANDIDA CU OZON

- TRATAMENT ULCER VARICOS CU OZON

- VITAMINOTERAPIE ROBORANTA PERFUZABILA

- VITAMINA C PERFUZABILA ADJUVANTA IN CANCER ASOCIATA OZNOTERAPIEI

 

Efectele terapeutice ale ozonoterapiei:

- ANTIALGIC - activeaza metabolismul celular , normalizeaza potentialul de membrana , regularizeaza fluidele in tesuturile inflamate (Viebahn R, 2007)

- ANTIINFLAMATOR - regularizeaza antioxidantii intracelulari si oxidul nitric , realizeaza o imunomodulare , prin activarea celulelor imunocompetente , efect protectiv impotriva disfunctiei endoteliale (Viebahn R, 2007)

- ANTIEDEMATOS

- ANTIOXIDANT – regularizeaza sistemul redox al organismului , reducand stresul oxidativ

- IMUNOMODULATOR

- ANTIVIRAL, ANTIMICROBIAN, ANTIFUNGIC

- IMBUNATATESTE OXIGENAREA TISULARA - prin actiune hemoreologica , vasodilatatie , stimulare a angiogenezei si actiune directa pe eritrocit (Viebahn R. 2007)

- MIORELAXANT – reduce concentratia calciului intracelular si la nivelul jonctiunii neuromusculare , cu reducerea eliberarii de acetilcolina ( Bocci V. 2005 )

 

 POSTUROLOGIE

    De-a lungul vietii, corpul tau a adoptat o pozitie in relatie cu ambientul in care iti petreci cea mai mare parte a timpului. Organismul tau traieste in relatie cu acest ambient si cu legile acestuia, in special forta gravitationala.

    Comportamentul pe care il adopta corpul tau nu este deloc intamplator. Acesta este supus unor riscuri datorate miscarilor pe care le efectuezi in fiecare zi, de la felul cum mergi pana la modul in care iti mentii spatele si pozitia picioarelor cand stai la birou. Toate aceste activitati pot duce, cu timpul, la aparitia unor asimetrii corporale. Ele sunt manifestate prin dezechilibre musculare, care pot provoca dureri osteo-articulare si pot duce la o postura alterata.

    De cele mai multe ori, nu cunosti cauzele exacte ale acestor dureri si, daca nu le tratezi din timp, ele se pot amplifica. De aceea, iti recomandam cea mai eficienta metoda de a identifica toate devierile tale de la o postura normala: Analiza Posturala!

 

 KINETOTERAPIE

    Kinetoterapia este terapia realizata cu ajutorul miscarii prin care se incearca sa se restabileasca anumite functii ale corpului. Kinetoterapia nu este sinonima cu gimnastica medicala, desi o inglobeaza. Kinetoterapia utilizeaza miscarea pentru a regla dezechilibrul prezent la nivelul organismului, tulburare care poate duce la aparitia anumitor boli.
   In cadrul sedintelor, kinetoterapeutul alege cele mai potrivite programe de exercitii care sa stimuleze muschii pacientului, in cazul in care abilitatile sale motorii au fost afectate de o boala sau de un accident.

 

Kinetoterapia trateaza o serie de afectiuni precum:

- Stresul

- Tulburarile musculare

- Tulburarile nervoase (paralizie, boala Parkinson)

- Tulburarile respiratorii

- Tulburarile ortopedico-traumatice

- Tulburarile reumatologice (poliartrita reumatoida, coxartroza, gonartroza)

- Maladiile congenitale

- Tulburarile cardiovasculare (cardiopatie ischemica, sindromul de ischemie periferica progresiva cronica, boala varicoasa)

- Alergiile

- Deficientele nutritionale

- Problemele emotionale sau de invatare

 

 

 

Galerie foto

SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI
SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI
SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI
SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI
SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI
SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI
SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI
SANATATE CU OZON - CLINICA DE MEDICINA INTEGRATIVA GALATI

© 2019 Copyright by Medici-romania.ro