Nume:
GMED AMBULANTA PRIVATA RALCRIS - OLT
E-mail:
gmedambulanta@yahoo.ro
Telefon:
0786-500.600
Adresa:
Slatina, Strada Nicolae Bălcescu 1

GMED AMBULANTA PRIVATA RALCRIS - OLT

Detalii

    Dorim intotdeauna sa facilitam ameliorarea starii de sanatate, confortul pacientului si revenirea rapida în mediul familial. Facem tot ce ne sta in putinta sa răspundem nevoii de transport ambulatoriu, cu profesionalism şi dăruire.

    Asiguram transportul pacientilor, cu ambulante private, atat interjudetean, cat si international, cu ambulante echipate conform tuturor normelor. Pacientii sunt insotiti de ambulantier, brancardier, asistent medical si/sau medic, in functie de caz.

 

Ne puteti contacta:

Telefon: 0786-500.600

Email: gmedambulanta@yahoo.ro

 

Servicii

 

TRANSPORT - INTERNATIONAL / INTERJUDETEAN

 

La aceste servicii medicale apelează cei care doresc să fie transportați cu ambulanță privată:

  -  persoane netransportabile cu mijloace de transport obisnuite care doresc sa mearga la biserici, manastiri, teatru, film, muzee, concerte sau alte destinatii;

  -  evenimente de familie (nunti, botezuri, aniversari diverse) pentru membrii netransportabili care doresc sa fie parte din eveniment;

  -  orice alte situatii care impun ajutor la deplasarea persoanelor ce nu se pot deplasa singure si necesita targa sau scaun rulant;

  -  de la domiciliu la spitale, clinici medicale, institutii pentru investigatii sau internari;

  -  externari din spitale, clinici, alte institutii medicale pana la domiciliu;

  -  transfer intre spitale, camine sau azile de batrani, clinici etc.;

  -  consultatii si investigatii;

  -  dializa.

 

CONSULTATII LA DOMICILIU

 

    Serviciile medicale la domiciliu sunt efectuate de medicii generalisti si medici specialisti/primari medicina de familie si pot substitui cu succes vizite fizice in cabinetele medicale in aceasta perioada, in special pentru pacientii vulnerabili.

 

TRATAMENT LA DOMICILIU

 

Tratament injectabil         
                     
Intravenos

Intramuscular 

Subcutanat

 

Tratament perfuzabil

      Administrat a tuturor categoriilor de tratamente perfuzabile, cu vintamine, dezintoxicare, regenerare terapeutica cu substante active din medicatia prescrisa de catre medicul specialist.

Tratarea escarelor si a plagilor supra infectate

      Vindecarea depinde de suprafata si gravitatea acestora, in functie de categoria in care sunt incadrate plagile si faza in care se afla.

      Noi tratam escarele cu materialele cele mai bune si accesibile la pret, astfel incat rezultatele sa fie vizibile de la primele proceduri medicale.

 

Scoaterea firelor chirurgicale si a capselor

     Procedura medicala ce presupune scoaterea firelor chirugicale, dupa o interventie chirurgicala la o perioada de 2 pana la 3 saptamani se realizeaza suprimarea firelor.

 

Recoltare probe biologice

     Recoltam analizele medicale necesare prescrise de medicul curant care pot fi apoi predate de apartinator la oricare din laboratoarele de analize medicale dorit, preferat.

 

MEDIC DE URGENTA CU PROGRAMARI!

 

© 2019 Copyright by Medici-romania.ro