Nume:
POLICLINICA GRIGORESCU - GINECOLOGIE
E-mail:
office@pol-grigorescu.ro
Telefon:
0264 585 900
Telefon 2:
0754 041 447
Website:
https://pol-grigorescu.ro/
Adresa:
Str. Ștefan Mora nr. 1, ap. 2 400295, Cluj-Napoca

POLICLINICA GRIGORESCU - GINECOLOGIE
Ginecologie / Obstetrica

Ginecologia este ramura medicinei care se ocupă cu fiziologia și tratarea afecțiunilor aparatului genital feminin (bolile ginecologice, fertilitatea, sarcina, metode contraceptive, etc.).
 

Detalii

   Înființată în 1995, Policlinica GRIGORESCU s-a dezvoltat cu trecerea timpului, obiectivul principal fiind acordarea unor servicii medicale de calitate.
   In toți acești ani ea s-a aflat în locația inițială str. Ștefan Mora 1 din mijlocul Cartierului Grigorescu.
   Personalul cu înalte calificări profesionale, dublat de aparatura performantă s-a străduit și se străduiește în continuare să vină în întâmpinarea așteptărilor și necesităților pacientului. Acesta fiind și motto-ul nostru “Mereu atenți la sănătatea ta!”.
   Pacientul este în centrul preocupării personalului nostru, policlinica oferind servicii de medicină de familie și numeroase specializări medicale.
   Prețurile practicate în unitatea noastră sunt cele mai accesibile din dorința de a acoperi un segment cât mai larg de populație, menținând calitatea actului medical la cel mai înalt nivel.
   Calitatea serviciilor este susținută și de implementarea standardelor de calitate a managementului ISO 9001:2015.
   Ne propunem o creștere continuă a calității serviciilor medicale oferite astfel încât necesitățile pacienților să fie împlinite iar aceștia să rămână fideli policlinicii noastre.

 

Servicii

   Policlinica Grigorescu este o societate competentă, operativă, deschisă, orientată către client, având ca domeniu de activitate furnizarea serviciilor medicale și recoltarea probelor biologice.
   În cadrul Policlinicii Grigorescu aveți posibilitatea de a beneficia de servicii medicale de calitate pentru diverse specializări.

 

Ginecologie - Dr. Hrdlicska Liana, Dr. Pop Oana si Dr. Capras Roxana Denisa
Servicii disponibile:
Consultatie
Control post-consultatie
Ecografie ginecologica Trim I
Ecografie ginecologie Trim. II / Trim. III
Cauterizare col uterin
Tratament col uterin
Chiuretaj – anestezie locala
Montare D.I.U.
Extractie D.I.U. prin dilatare
Extirpare polip
Abces Bartholinian
Sinechie uterina
Extirpare condiloame
Chiuretaj biopsic canal cervical (Dr. Pop Oana)
Extractie D.I.U
Extractie D.I.U prin chiuretaj

 

 

   Pe specialitățile Pediatrie, Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice, ORL și Endocrinologie oferim servicii atât în regim privat cât și prin contract cu CAS.
   În regim privat oferim servicii și pe alte specialități: Dermatologie, Ginecologie, Cardiologie, precum și accesul la un ecograf modern și performant.

 

   De asemenea, oferim servicii de recoltare a analizelor de laborator.
   Policlinica noastră furnizează accesul la servicii de laborator prin parteneriat cu un laborator de prestigiu cu extindere națională (Hiperdia). La sediul nostru functionează punctul de recoltare, zilnic între orele 7 și 10:30 (atât în regim privat cât și prin CAS în limita fondurilor disponibile), prelucrarea probelor efectuându-se în laboratoarele Hiperdia. Rezultatele examinarilor de laborator pot fi obținute și on-line, dacă se solicită un cod la recoltare.
   Analizele de laborator se primesc în regim decontat de Casa de Asigurări de Sănătate numai în limita fondurilor alocate laboratoarelor noastre.

 

   Pentru informații suplimentare și programări vă rugăm să vă adresați telefonic:

0264 585 900
0754 041 447

 

 

Galerie foto

POLICLINICA GRIGORESCU - GINECOLOGIE
POLICLINICA GRIGORESCU - GINECOLOGIE
POLICLINICA GRIGORESCU - GINECOLOGIE
POLICLINICA GRIGORESCU - GINECOLOGIE

© 2019 Copyright by Medici-romania.ro