Nume:
NERA IMPEX - POLICLINICA
E-mail:
nera_impex@yahoo.com
Telefon:
0722 528.770 - SLOBOZIA
Website:
http://neraimpex.leadhoster.com/
Adresa:
SLOBOZIA: Bd. Unirii, Bloc U5 FETESTI: Str. Calarasi, Nr. 502, POLICLINICA, Et. II

NERA IMPEX - POLICLINICA

Medicina Generala. Consultatie medic generalist.

Detalii

   POLICLINICA NERA IMPEX,  cu centre in Slobozia si Fetesti, acorda o deosebita importanta mentinerii standardelor privind calitatea activitatilor medicale pe care le desfasoara, fiind certificată ISO 15189 de RENAR, cu echipamente de ultimă generaţie şi o echipă de specialişti bine pregătiţi profesional.


   POLICLINICA NERA IMPEX efectueaza ecografie, EKG, salină si recuperare medicală. Depistate la timp, unele boli pot fi vindecate, iar altora le poate fi stopata evolutia complicatiilor.

 

ORAR SLOBOZIA:

Consultatiile dermatologice se efectueaza pe baza de programare (0722.528.770)

Medicina generala + Ecografii:

Luni, Miercuri, Joi    16:30 - 18:30
Marti, Vineri    8:30 - 11:30
 

ORAR FETESTI:

Luni-Vineri    14:00-17:00

 
 
Pentru programari si analize in centrele POLICLINICII NERA IMPEX, 
ne puteti contacta la numerele de telefon:
0722 528 770 - SLOBOZIA
 
 
Va asteptam in centrele noastre!
Slobozia, Bulevardul Unirii, BLOC U5
Fetesti, Str. Calarasi, Nr. 502, POLICLINICA, Et. II
 

Servicii

I. INVESTIGATII SI CONSULTATII

 

POLICLINICA NERA IMPEX isi desfasoara activitatea in parteneriate contractuale cu CAS IALOMITA si CAS OPSNAJ.

 

1. MEDICINA GENERALA

   Medicina generala este specialitatea care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul conditiilor acute sau cronice si furnizarea de ingrijiri preventive de sanatate. Specialistii de medicina generala furnizeza ingrijiri medicale pentru pacientii de toate varstele, de la nou-nascuti la varstnici, barbati si femei, cu probleme medicale diverse.

 

2. DERMATO-VENEROLOGIE

   In cadrul Policlinicii Nera, oferim consultaţii medicale în scop diagnostic şi terapeutic pentru afecţiuni precum: boli dermato-alergice, psoriazis, parapsoriazis, acnee, rozacee, micoze cutanate şi ale fanerelor, viroze cutanate acute şi cronice, tumori cutanate, boli autoimune, insuficienţa circulatorie periferică venoasă şi arterială cu sau fără ulcere cronice, infecţii cu transmitere sexuală etc.

 

- LASERTERAPIE

   In dermatogie, laserele sunt folosite in principal pentru ameliorarea aspectului general al pielii:
-uniformizarea culorii pielii (stergerea petelor rosii sau maronii)
-imbunatatirea texturii pielii
-stimularea sintezei de colagen prin incalzirea profunda a tesutului
-indepartarea de durata a firelor de par nedorite si al foliculitei (inflamatia foliculilor pilosi) prin procedura de epilare definitiva
   In clinica nostra dispunem de aparatura performanta care ne permite sa actionam atat asupra leziunilor superficiale, cat si asupra celor mai profunde. De asemenea, putem trata atat leziuni in care tinta are culoare rosie (vase de sange dilatate, vasele de sange ale verucilor), cat si leziuni de culoare maro (pete provocate de soare, radacina firului de par).
   Sunt necesare mai multe sedinte, in functie de aspectul pe care dorim sa-l imbunatatim, de zona tratata si de alte patologii asociate.
   Tratamentul cu laser este o procedura medicala care trebuie efectuata de catre medic sau un asistent medical sub supravegherea medicului. Inainte de inceperea tratamentului, este necesara o consultatie medicala, care sa stabileasca tipul de tratament si eventualele contraindicatii.

 

- ELECTROEXCIZII (DIATERMOCOAGULARE LEZIUNI)

   Electroexcizia se utilizeaza in tratamentul verucilor de dimensiuni crescute. Procedura se practica sub anestezie locala si presupune indepartarea verucii si arderea bazei cu electrocauterul in scop hemostatic dar si de a distruge orice resturi celulare infectate. Rana rezultata, o arsura, se vindeca in circa 2 saptamani (variabil in functie de regiunea anatomica), de obicei cu cicatrici minime. Dupa o singura sedinta, rata de recurenta este in jur de 50%.
   Propunem aceasta metoda de tratament pacientilor, asociata desigur si cu un tratament imunostimulator pe o perioada de 3 luni si aplicatii locale (dupa vindecarea ranilor) de agenti topici imuno-modulatori combinatie ce are o rata de succes de peste 90% chiar si in cazul verucilor vulgare sau plantare recalcitrante la tratamentele anterior efectuate.

 

- CRIOTERAPIE

   Crioterapia este o tehnica speciala de distrugere si/sau indepartare a leziunilor cutanate inestetice sau precanceroase. Procedura consta in aplicarea unor cantitati mici de azot lichid pe diferite zone ale pielii. Tratamentul actioneaza prin inghetarea si apoi autoeliminarea formatiunilor nedorite de pe piele.
   Procedura este disponibila in Policlinica Nera Impex si este efectuata de medici dermatologi cu experienta in indepartarea leziunilor cutanate inestetice sau precanceroase.
   Crioterapia este indicata in afectiuni precum:
-Veruci vulgare – pe fata, maini, picioare;
-Negi si veruci genitale;
-Excrescente ale pielii (acrocordoane, papiloame, angioame);
-Mici leziuni carnoase pe piele – formatiuni tumorale benigne si maligne;
-Petele de pe corp cauzate de soare;
-Keratoze actinice;
-Karatoze seboreice;
   Avantajele crioterapiei constau in primul rand in rapiditatea metodei si usurinta de aplicare. Nu necesita anestezie, pansamente, suturi si se evita aparitia sangerarilor sau a ranilor deschise, a infectiilor, precum si a cicatricilor.

 

3. OSCILOMETRIE

   Oscilometria (Indicele Glezna-Brat) este un test de apreciere a permeabilitatii trunchiurilor arteriale principale la nivelul membrelor. Indicele oscilometric sau oscilatia pulsatorie maxima corespunde diferentei maxime in diametru sistolo-diastolic al arterei si depinde de mai multi factori: debitul cardiac; presiunea arteriala; rezistenta periferica; elasticitatea vasculara.

   Testul este utilizat in principal pentru:
-determinarea permeabilitatii trunchiurilor arteriale principale in zonele in care nu se poate palpa artera (coapsa, gamba);
-sindromul de coasta cervicala (variatia I.O. la membrul superior in raport cu miscarea capului).

 

4. ECOGRAFII:

- ecografie generala
- ecografie abdominala
- ecografie pelvina

   Ecografia (ultrasonografia) este o tehnica de explorare imagistica tot mai raspandita, fara de care astazi diagnosticul multor afectiuni medicale si chirurgicale este de neconceput. Este o metoda de diagnostic in timp real, bazata pe transmiterea diferentiata a ultrasunetelor prin diverse tipuri de tesut.
   Tehnica ecografica este neinvaziva pentru organismul uman, prin urmare este repetabila de cate ori este nevoie in monitorizarea unui pacient si a devenit un instrument extrem de util pentru medicul clinician.
   Ecografia se poate efectua la nivelul tuturor organelor parenchimatoase, nu necesita o pregatire speciala din partea pacientului, facand posibil un diagnostic de o mare acuratete intr-o larga paleta de afectiuni. Echipamentele moderne ultrasonografice permit ca explorarea ecografica sa fie una dintre cele mai accesibile, sigure si rapide investigatii.

 

 

 

 

© 2019 Copyright by Medici-romania.ro