Nume:
CARIMED CENTER - MEDICINA MUNCII
E-mail:
carimedcenter@gmail.com
Telefon:
0721.517.140
Website:
http://carimedcenter.ro/
Adresa:
Oradea, Str. Rovine, Nr.17, Ap.2

CARIMED CENTER - MEDICINA MUNCII

Medicina Muncii.

Detalii

   Centrul medical CARIMED CENTER, este o unitate medicala care ofera servicii complete de medicina muncii in Oradea si judetul Bihor si din tara.

   CARIMED CENTER asigura, la cele mai inalte standarde de calitate, prevenția, diagnosticarea și managementul bolilor profesionale și a celor legate de profesiune, a accidentelor de muncă, precum și promovarea sănătății și productivității angajatilor dumneavoastră.

   CARIMED CENTER se adreseaza tuturor angajatorilor din Oradea si judetul Bihor si din tara, fie ca este vorba de companii private, institutii publice, PFA-uri, profesii liberale, asociatii, fundatii sau alte forme asociative legal constituite.

   Locatia centrului medical CARIMED CENTER, este una ultracentrala, fiind situat in Oradea, pe strada Rovine, nr. 10, jud. Bihor, pentru a le facilita angajatilor accesul la toate mijloacele de transport public.

    Oferim disponibilitate, flexibilitate si operativitate in realizarea serviciilor, motiv pentru care personalul nostru medical efectueaza deplasari, pe baza de programare, la sediile angajatorilor in vederea efectuarii controalelor medicale.


Program:
Zile lucratoare 8:00 - 16:00
Sambata Inchis
Duminica Inchis

Servicii

Medicina muncii
   Serviciile noastre in prestarea activitatilor de medicina muncii in Oradea si judetul Bihor, se adreseaza tuturor profesiilor, respecta etica profesionala si sunt in concordanta cu HG 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor modificata si completata prin HG 1169/12.12.2011, dispozitii legale care reglementeaza medicina muncii si definesc modalitatile in care trebuiesc facute controalele medicale in functie de fiecare categorie profesionala in parte.

   Asistenta medicala profilactica
   Examenul medical la angajare, consta in examinarea angajatului si efectuare examenelor paraclinice in funcție  de profesie și eliberarea avizului/fisei de aptitudine in munca in 2 exemplare (unul pentru angajator si altul pentru angajat).
   Examinarea medicala, investigatiile si analizele de medicina muncii, atat cu ocazia angajarii cat si a controlului medical periodic, variaza in functie de profesie, domeniul de activitate, acestea fiind stabilite de legislatia actuala.
   Examenul medical de adaptare, consta in examinarea angajatilor pentru anumite categorii de profesii si locuri de munca, la indicatia medicului specialist de medicina muncii, in prima luna de la angajare.
   Controlul medical periodic, consta in examinarea periodica a angajatilor si se efectueaza obligatoriu pentru toti lucratorii.
   Frecventa efectuarii examinarii medicale periodice este stabilita prin fisele întocmite, conform modelului din Anexa nr. 1 din HG nr. 355/2007 si poate fi modificata numai la propunerea medicului specialistde medicina muncii, cu informarea angajatorului.
   Examenul medical la reluarea activitatii, consta in examinarea angajatilor dupa o întrerupere a activitatii de minim 90 de zile pentru motive medicale, sau de 6 luni, pentru oricare alte motive, in termen de 7 zile de la inceperea activitatii.
   Examen Medical la solicitare,  consta in examinarea angajatilor pentru cursuri, practica, ucenicie, autorizare, schimbarea funcției înainte de cursuri, etc.
   Participarea la solicitare, in cadrul  CSSM-ul unitatii angajatorului.
   Acordarea de prim ajutor si instruirea personalului beneficiarului pe teme de prim ajutor in caz de urgente.
   Evaluarea salariatelor insarcinate conform O.U.G. 96/2003.
   Elaborarea documentelor necesare pentru autoritatile de control ( I.T.M. , D.S.P.) .
   Vizarea concediilor medicale la nevoie.

   Supravegherea speciala, consta in examinarea medicala profilactica efectuata de catre medicul specialist de medicina muncii in vederea stabilirii aptitudinii in munca pentru salariaţii care se incadreaza in urmatoarele categorii:
    -persoane cu varste cuprinse intre 15 ani si 18 ani impliniti
    -persoane cu varsta de peste 60 ani impliniti
    -femei gravide
    -persoane cu handicap
    -persoane depedente de droguri, alcool
    -persoane stangace
    -persoane cu vedere monoculara
    -persoane in evidenta cu boli cronice

   Promovarea sanatatii la locul de munca, consta in supravegherea activa a sanatatii lucratorilor in raport cu caracteristicile locului de munca si, în special, cu factorii de risc profesionali.

 

   Analize de laborator
   Centrul Medical Carimed Center, colaboreaza activ cu cele mai bune laboratoare din Oradea *(se va indica laboratoarele) pentru a facilita accesul angajatilor dumneavoastra la toate tipurile de analize medicale, in cel mai scurt timp posibil, cu costuri reduse, analize corecte in conditii sigure.
   Pentru recoltarea probelor biologice, angajatul se va prezenta pe baza de programare la Carimed Center sau direct la laborator.
   Pentru orice nelamurire sau informatie suplimentara va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat la rubrica “contact” sau pe prima pagina. Deasemenea puteti folosi si formularul de contact online la care va vom raspunde in timp util.

 

© 2019 Copyright by Medici-romania.ro