Nume:
CENTRUL PENTRU STAREA TA DE BINE
E-mail:
contact@eftforyou.ro
Telefon:
0769.832.529
Website:
https://eftforyou.ro/
Adresa:
Galati, Str. G-ral Iacob Lahovary, Nr. 5 (Clinica Vital Med, mansardă)
Facebook

CENTRUL PENTRU STAREA TA DE BINE
Medicina Naturista / Medicina Alternativa

Medicina alternativă (medicină complementară sau medicină neconvențională) - metode de diagnosticare si tratament. Terapii alternativa, specialiști în medicină complementară și mijloace de tratament complementare. Terapii naturiste, terapii prin atingere și terapii prin mișcare.

Detalii

    Cabinet terapii complementare ce folosește tehnici din psihologia energetică. Tehnici și metode folosite: EFT, Matrix Reimprinting, Acces Consciousness, NLP, meditație, proceduri din Constelații Familiale.

     Ședințele de terapie pot avea loc la cabinet sau online. Ședințele online sunt la fel de eficiente ca atunci când au loc față în față.

     EFT este o tehnică modernă pentru oameni moderni. EFT este abrevierea denumirii din limba engleză Emotional Freedom Techniques. În limba română denumirea este Tehnici de Eliberare Emoțională. Combinând medicina tradițională chineză cu psihologie modernă, EFT sunt menite a fi instrumentul de top al sec XXI în vindecare.

     Matrix Reimprinting este o Terapie de Meridian nou nouță despre care vorbește toată lumea. Este eficientă în tratarea problemelor emoționale și fizice, dar poate fi utilizată și pentru a-ți atinge scopurile și obiectivele. Matrix Reimprinting folosește sistemul meridianelor din medicina tradițională chinezească folosit pentru acupunctură timp de sute de ani.

 

Matrix Reimprinting a crescut și s-a dezvoltat într-o serie întreagă de protocoale interesante, incluzând unele care pot transforma:

 

Dependențele
    
Fobiile
    
Alergiile
    
Convingerile negative
    
Traumele de la naștere
    
Problemele care țin de relațiile cu ceilalți

 

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta:

Telefon: 0769.832.529

Email: contact@eftforyou.ro

 

 

Servicii

Terapie pentru vindecarea bolilor sau ameliorarea simptomelor

     Dacă starea ta de sănătate nu se îmbunătățește, deși ai făcut tot ce se putea face (controale medicale, tratamente, RMN, analize…) atunci, poate e timpul să te uiți și în altă parte pentru a găsi vindecarea. Să te uiți la cauza care a provocat îmbolnăvirea ta. Sunt studii care arată că 80% din boli au cauză traumele din viața noastră. De-abia în momentul în care eliberăm emoțiile negative care au rămas în câmpul nostru energetic în timpul traumei, corpul își recapătă capacitatea sa naturală de vindecare. Vindeca-ti sufletul ca sa ii dai voie corpului sa se vindece!

 

Terapie pentru eliminarea stresului

     Te simti încordat si tensionat. Simți că nu mai poti face fata activitatilor, problemele te depășesc și simți ca te apropii de colaps? Te ajutam sa iti readuci starea de calm si de liniste mentala.

 

Terapie pentru vindecarea depresiei și anxietății

     Depresia, anxietatea, atacurile de panica isi au sursa in emotii neprelucrate, ascunse bine in subconstient. Cu EFT si Matrix Reimprintig ajungem direct la radacina. Noi nu tratam efecte!

 

Terapie pentru calmarea sau vindecarea definitivă a durerilor cronice

     Durerea este un semn că energia nu mai curge în mod uniform în corp și este o perturbare pe circuitul energetic al corpului. Indiferent căre ar fi cauza durerii tale, fie în urma unui accident sau operații, fie stres, durerile acute sau cronice au acum vindecare prin EFT. Vindeca-ti sufletul ca sa ii dai voie corpului sa se vindece!

 

Terapie pentru vindecarea traumelor

     Ai suferit în trecut traume emoționale? S-au întâmplat evenimente care te-au afectat și încă simți că îți mai influențează viața? Cu blândețe și compasiune ajungem la aceste momente și aducem Sinelui mai tânăr care a trăit acea traumă, vindecare, pace, liniște, iubire. Vindecându-ți traumele din copilărie sau cele de pe parcursul vieții îți dai șansa să trăiești în pace și armonie în prezent și să îți construiești un viitor așa cum ți-l dorești.

   Terapeutul Nicoleta Nistor, are o experiență de peste 6 ani în lucrul cu oamenii și peste 3417 ședințe de terapie oferite, zeci de cursuri și workshopuri susținute, autor al cărții ”Emoții sub lupă” și creator al programului online ”Împrietenește-te cu câte o emoție pe zi”.

Cursuri și acreditări obținute:

- Terapeut terapii complementare acreditat de Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă din România

- Practician EFT și Matrix Reimprinting acreditat de EFTMR Academy UK

- Practician Acces Bars acreditat de Access Consciousness® Ltd. California

- Formator acreditat A.N.C.

- Participant la zeci de cursuri de dezvoltare personală și spirituală în ultimii 9 ani

 

Ce spun cei care au lucrat cu Nicoleta:

 

   "Am lucrat EFT cu Nicoleta într-o perioadă a vieții mele mai sensibilă și mai complicată. Nicoleta este un profesionist excelent, este foarte răbdătoare și are talentul de a spune exact lucrurile importante și în momentele relevante, cu tact și blândețe. Reușește să atingă elementele "sensibile" pentru facilitarea procesului de conștientizare, de vindecare, de eliberare și de armonizare emoțională și mentală. O recomand cu încredere oricui are nevoie de asistență și ghidare profesionistă în privința gestionarii emoțiilor, stresului și a situațiilor delicate de viață."

Alina Avram

 

     "Recuno;tință, Nicoleta! După sesiunea EFT de marți, când durerea de măsea a scăzut rapid de la -10 la 0!, doar cu ajutorul Nicoletei am reusit să conștientizez conflictul și să încep să mă accept și să mă iubesc așa cum sunt! A doua zi, ajungând într-un final la stomatolog - ce în capul meu are rezonanțe mai mult pozitive - am reușit să am o experiență lină pe scauncu EFT varianta scurtă (la degete). Mulțumesc! "

Alexandra Corduneanu

 

     „Ceea ce este uimitor la tehnica EFT este că funcționează indiferent cât de mult sau puțin crezi în efectele ei . Nicoleta m-a ajutat sa-mi gestionez emoțiile și să-mi recapăt încrederea în propriile forțe. Am reușit împreună să "săpăm" printre amintiri și să "reparăm" unele aspecte care aveau repercusiuni în prezent. Am dobândit o metodă simplă, eficientă și mereu la îndemână prin care să nu mai fiu niciodată victima propriilor emoții. "

Ioana Moldovan, Blaj

 

    „Lucruri pe care le-am experimentat în sesiunile de EFT s-au împlinit câteva săptămâni mai târziu în realitate! ”

Mădălina Mocanu, Bruxelles

 

    „Recomand deprinderea și folosirea în viața cotidiană a Tehnicilor de eliberare emoțională. Să fie un fel de gimnastică zilnică, dar cu emoțiile.”

Sorin Haiduc, București

 

    "Am început această terapie cu EFT, unde am reușit cu ajutorul Nicoletei, să elimin multe frici, sentimente și emoții negative, găsirea multor răspunsuri și clarificarea gândurilor. Recomand cu toată încrederea această terapie EFT și cu siguranță pe lângă rezolvarea problemelor veți găsi un ascultător bun, un terapeut bun, și nu în ultimul rând…un prieten! Mulțumesc, Nicoleta!"

Cornelia Iorga, Galați

 

    "Nicoleta e un om minunat! M-a ajutat foarte mult să îmi reduc cea mai mare suferință pe care am trăit-o vreodată și urmările ei. Aceasta a fost când fiica mea în vârsta de 3 zile a plecat dintre noi. Împreuna am reușit să facem multe conexiuni și să lămurim întrebări la care nu aveam răspunsuri. Îți mulțumesc draga mea pentru toate învățăturile ce le-ai împărtășit cu mine si pentru că azi mă simt un om liber de emoțiile negative acumulate pe parcursul vieții."

Delia Alhamo, Cluj Napoca

 

    "Suferința nu trebuie uitată ci depășită. Dar cum o depășim când ea pune stăpânire pe noi și ne acaparează cu totul? O depășim vorbind, păstrând comunicarea, împărtășind sentimentele și povara simțită. Atunci când vorbim despre ceea ce ni se întâmpla, pulsațiile activate se calmează datorită întâlnirii cu cineva care știe sa asculte. Eu am întâlnit-o pe Nicoleta, care este in primul rând un OM deosebit și un terapeut de calitate. Recomand tuturor terapia cu Nicoleta, pentru a ieși la lumina din tunelul emoțiilor negative. Mulțumesc frumos, Nicoleta și mă bucur ca te-am cunoscut!"

Cleopatra Zaharia, Galați

Galerie foto

CENTRUL PENTRU STAREA TA DE BINE
CENTRUL PENTRU STAREA TA DE BINE
CENTRUL PENTRU STAREA TA DE BINE
CENTRUL PENTRU STAREA TA DE BINE
CENTRUL PENTRU STAREA TA DE BINE
CENTRUL PENTRU STAREA TA DE BINE
CENTRUL PENTRU STAREA TA DE BINE
CENTRUL PENTRU STAREA TA DE BINE

© 2019 Copyright by Medici-romania.ro