Nume:
Medic Pediatru Bistrita-Nasaud
Adresa:
Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud

Medic Pediatru Bistrita-Nasaud
Pediatrie

Pediatria este specialitatea medicală care se ocupă cu studiul și tratarea bolilor întâlnite la copii. Tratamentul acestor boli este diferit față de cel al adulților. Specialiști sunt medicii pediatri.

Detalii

Oferim o gama variata de servicii medicale, fiind alaturi de dumneavoastra cu peste 45 de medici din Bistrita, Cluj-Napoca si Targu-Mures care efectueaza consulatii si diverse explorari in 23 de specialitati ( Alergologie, Cardiologie, Dermatologie, Oftalmologie, Ginecologie, Urologie , Chirurgie generala , Ortopedie , Reumatologie si altele ). Dotarea de ultima generatie si echipa de medici cu experienta ce curpinde mai multe cadre universitare ( 2 Profesori Universitari si 5 Asistenti Universitari ), cat si medici specialisti bine pregatiti, fac din Policlinica Noua prima alegere pentru sanatatea pacientilor care cauta un loc european, sigur si totodata accesibil in care sa se trateze.

Detinem cel mai modern centru de imagistica medicala din judet: Computer Tomagraf CT, Radiografie Digitala, Mamografie si Osteonsitometrie DXA. Computer Tomografiile CT si radiografiile se pot realiza si gratuit cu trimitere de la medic in limita fondurilor Casei de Asigurari Bistrita Nasaud. De asemenea, suntem singura unitate medicale din judet in care se realizeaza ecografia de sold pentru nou nascuti.

Prin laboratorul de analize medicale, putem realiza orice investigatie de care pacientii nostri au nevoie.

Totodata, oferim servicii de Medicina muncii, eliberam avize medicale pentru soferii profesionisti si amatori cat si avize pentru permis port - arma sau casatorie.

 

Servicii

   Serviciile de pediatrie oferite cuprind:

   - monitorizarea dezvoltarii normale a copilului;

   - recomandari privind alimentatia pe grupe de varsta (exemplu: sfaturi pentru tinerele mame privind alimentatia sugarului, diversificarea corecta);

   - servicii preventive (profilaxie boli de nutritie, vaccinari specifice, etc.);

   - diagnosticarea si tratarea afectiunilor acute;

   - monitorizarea afectiunilor cronice.

  In scop diagnostic se pot efectua o gama larga de analize de laborator si investigatii imagistice, recomandate in cursul consultului de pediatrie.

Galerie foto

Medic Pediatru Bistrita-Nasaud
Medic Pediatru Bistrita-Nasaud
Medic Pediatru Bistrita-Nasaud
Medic Pediatru Bistrita-Nasaud

© 2019 Copyright by Medici-romania.ro