Nume:
CENTRAL CLINIC - PSIHIATRIE BACAU
E-mail:
bacau@centralclinic.ro
Telefon:
0334 404 020
Adresa:
Strada Ion Luca Caragiale, Nr. 7, Bacau, Romania
Facebook

CENTRAL CLINIC - PSIHIATRIE BACAU

Detalii

   CENTRAL CLINIC vine în întâmpinarea nevoilor pacienților cu servicii medicale specializate de înaltă calitate și profesionalism. Conceput ca un centru multifuncțional, oferă clienților o bogată gamă de servicii medicale in sediul situat pe Strada Ion Luca Caragiale, Nr. 7, Bacau, Romania.

    Când pui accent pe sănătate, atunci trebuie să ajungi la noi. Suntem o echipă transformată în familie care are grijă de tine prin servicii profesioniste!
    Profesioniști cu experientă în domeniu și tehnologia de ultimă generație asigurăm confortul pacienților nostri, precum și certitudinea unui diagnostic corect și complet, la cele mai mici prețuri din oraș.

 

 

Pentru programări și detalii suplimentare va puteți adresa personalului de la receptie

sau ne puteți contacta telefonic:

0334.404.020

Efectuam testari Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19

 

 

 

Servicii

CONSULTATIE PSIHIATRIE - Dr. Chirila Carmen
     Psihiatria este o ramură a medicinei specializată în diagnosticare, tratament și prevenire în sănătatea mintală, inclusiv în tulburările cauzate de consumul de substanțe. Tulburările psihice pot afecta majoritatea aspectelor din viața unei persoane, cum ar fi: activitatea fizică, comportamentul, emoțiile, gândurile, percepția, relațiile interpersonale, sexualitatea, activitatea profesională și timpul liber. Aceste tulburări pot avea ca sursă o combinație de factori: biologici, psihologici și sociali.

 

ANALIZE MEDICALE
GRATUIT PRIN C.A.S Bacau - cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

 

Biochimie
    Analiza biochimică a sângelui este o metodă de analiză a nivelurilor glicemiei, a balanței hidro-electrolitice și a funcției renale. Se recomandă a fi efectuată ca analize de rutină sau pentru monitorizarea unor tratamente, pentru diagnosticul unor afecțiuni. Presupune recoltarea de sânge din vena unui braț al pacientului, dimineața, pe nemâncate.

Hematologie
    Analize Hematologie - ofera informatii referitoare la populatiile de eritrocite, leucocite si trombocite.
    Prin masurarea a mii de elemente din sangele recoltat, se obtin date importante despre: numarul, tipul, dimensiunea si o parte dintre caracteristicile celulare.
    In majoritatea cazurilor, aceste masuratori sunt exacte, dar pot exista situatii in care valorile sa inregistreze anomalii. In acest cazuri, se prepara un frotiu care se examineaza la microscop, de catre medicul de laborator.

Imunologie
    Imunologia este se ocupă cu studiul imunității organismului, starea de rezistență a omului față de bolile infectioase provocate de microbi, virusuri etc. Unele persoane au o imunitate crescută în mod natural, iar altele își îmbunătățesc imunitatea, rezistenta la boli, fie atunci când contactează o boală și dezvoltă anticorpi prin expunerea la virus/bacterie, fie vaccinându-se contra anumitor boli.

Bacteriologie
     Testul se efectueaza din materii fecale, prin examinare microscopica.
     Analiza se efectueaza pentru diagnosticarea parazitozelor intestinale, precum si eficienta tratamentului antiparazitar.

Parazitologie
    Metoda este folosită pentru depistarea paraziţilor în ţesuturi şi produse de secreţie, în cazul afecţiunilor intestinale şi altor boli cu istoric şi cu simptome sugestive. Analiza se poate face din biopsie de la orice nivel al organismului, ca de exemplu biopsie musculară (larve de Trichinela), rectală, de vezică urinară sau duodeno-jejunală. Paraziţii pot fi găsiţi şi în sânge, şi în produsele de secreţie ale organismului: spută (Pneumocystis carini), bilă (Giardia), urină (Schistosoma), materii fecale (viermi intestinali), secreţie vaginală sau uretrală (Trichomonas vaginalis) şi lichid cefalorahidian (Toxoplasma gondii).

 


CONSULTATIE CARDIOLOGIE  - Dr. Costache Loredana
    Cardiologie este specialitatea medicala care se ocupa cu preventia, diagnosticarea si tratarea afectiunilor cardiace.
Pentru cresterea acuratetei diagnostice si evaluarea stadiului de boala, consultul cardiologic este completat cu analize de laborator specifice, explorari functionale cardiace - electrocardiograma (ECG), test de efort, monitorizare ambulatorie a tensinii arteriale (TA) si explorari paraclinice specifice - radiografia cardio-pulmonara, ecografia cardiaca transtoracica si transesofagiana, ecografia Doppler vascular.

 


BALNEOFIZIOTERAPIE - Dr. PERJU Irina si Dr. FILIMON Vlad (Gratuit prin C.A.S. Bacău)

- Elongati

- Electroterapie

- Kinoterapie și masaj

- Terapie cu ultrasunete, laser, electromagnetică, cu infraroșii, cu parafină

- Magnetoterapie

- Shockwave.

 


RADIOLOGIE  - Dr. DITCU Ioan­ si Dr. CERNAT Violeta

- Radiologie generală

- Mamografie

- Osteodensitometrie DEXA

- Radiologie dentară

- Ecografie.

 


CONSULTATIE MEDICINA INTERNA - Dr. Savin Adrian
     Medicina interna este ramura si specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul nechirurgical al afectiunilor, in special cele ale organelor interne. Specialitatea medicina interna se adreseaza adultilor.Prin medicina interna se furnizeza pacientilor si servicii de preventie a bolii si de promovare a sanatatii, contribuind la medicina preventiva.

 

CONSULTATIE ORL - Dr. Ionescu Cătălina
     Specialitatea care se ocupa cu patologia urechii, nasului, a laringelui si cu patologia structurilor cervicale si faciale.

 

CONSULTATIE OFTALMOLOGIE - Dr. Toderta Vasile
     Oftalmologia este specialitatea care se ocupă cu studiul structurii şi funcţionării ochilor, precum şi a bolilor care îi afectează. Examenul oftalmologic de rutină este foarte important deoarece multe boli oculare sunt asimptomatice și se pot diagnostica doar în urma unui consult de specialitate.

 

CONSULTATIE DIABETOLOGIE - Dr. Șerpoi Roxana
     Diabetologia este specialitatea medicala care depisteaza, diagnosticheaza si tratateaza afectiunile cauzate de nutritia inadecvata si tulburari de metabolism: diabetul zaharat, sindromul metabolic, obezitatea, malnutritia etc.

 

CONSULTATIE PEDIATRIE - Dr. Chiriac Irina
     Pediatria este o specialitate medicală care se ocupă cu studiul și tratarea bolilor întâlnite la copii. Tratamentul acestor boli este diferit față de cel al adulților.

 

CONSULTATIE NEUROLOGIE - Dr. Gherghelescu Cristina
      Neurologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului nervos (encefal, maduva spinarii, nervi periferici).Afectiunile neurologice, cele mai frecvente, sunt : acidentele vasculare cerebrale, epilepsia, traumatismele craniene, bolile neoplazice ale sistemului nervos, bolile de miscare (Boala Parkinson), bolile de nervi periferici, neuroni motori, muschi sau jonctiune neuro-musculara (neuropatii periferice, miastenia gravis), tulburari de somn, migrene.

 

CONSULTATIE ORTOPEDIE - Dr. Bucataru Ghenadie
     Ortopedie Traumatologie este specialitatea chirugicala care se ocupa cu preventia, diagnosticul si tratarea afectiunilor sistemului musculo-scheletal (oase, articulatii, muschi, ligamente, tendoane), prin utilizarea procedurilor medicale, chirugicale si fizice.

 

CONSULTATIE UROLOGIE - Dr. Despa Dan
     Urologia este specialitatea chirurgicala care care se ocupa de diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului renourinar masculin si feminin (rinichi, uretere, vezica urinara, uretra) si pe sistemul reproductiv masculin (testicule, epididim, vas deferent, vezicule seminale, prostata si penis).

 

© 2019 Copyright by Medici-romania.ro