Nume:
LORD MED CLINIC BRASOV
E-mail:
info@lordmedclinic.ro
Telefon:
0744 344 765
Telefon 2:
036 846 08 41
Website:
http://lordmedclinic.ro/
Adresa:
Bd. Valea Cetăţii nr. 26 Braşov România
Facebook

LORD MED CLINIC BRASOV

Detalii

    Centrul medical LORD MED CLINIC inaugurat în 2013 oferă o gamă extinsă de servicii clinice şi paraclinice dedicate diagnosticului de precizie şi acurateţe.

    Beneficiind de echipamente medicale şi tehnologie performantă împreună cu profesionişti în specialităţi diverse, clinica LORD MED îşi propune să atingă obiectivele propuse prin metode de diagnostic unice în sfera serviciilor medicale private la un standard de excelenţă.

    Clinica îşi desfăşoară activitatea într-un spaţiu cu o arhitectură deosebită, complet renovată, care se găseşte într-un cartier deosebit al Braşovului, Răcădău, la poalele Tâmpei, iar accesul pacienţilor este facil cu mijloace de transport în comun sau personale.

    Centrul medical LORD MED CLINIC oferă o ambianţă placută, iar cabinetele dotate cu echipamente moderne oferă un cadru profesional şi elegant.

 

PROGRAM

LUNI - SAMBATA:  08:00-19:00

DUMINICA:    INCHIS

 

Servicii

 NEUROLOGIE

Consultaţii de specialitate

    Bolile neurologice sunt afectiuni ale creierului, maduvei spinarii si nervilor, sisteme care au sub control toate functiile corpului. Astfel, o disfunctie a sistemului nervos poate fi cauza celor mai variate simptome: de la modificari ale dispozitiei, pana la probleme motrice, tulburari de memorie, senzoriale, de deglutitie sau invatare.

Tipuri de boli neurologice

    Exista, potrivit specialistilor, peste 600 de boli neurologice. Pentru majoritatea exista tratamente care pot vindeca sau ameliora simptomele afectiunii, astfel incat calitatea vietii sa nu scada foarte mult.

Tipurile majore de afectiuni neurologice includ:

  -  boli cauzate de anomalii genetice (distrofia musculara)

  -  boli ale vaselor de sange care alimenteaza creierul (accident vascular cerebral)

  -  boli autoimune (scleroza multipla)

  -  leziuni ale maduvei spinarii si creierului (epilepsia)

  -  neuroinfectii (meningita)

 

  Doppler color cerebral

    Ecografia Doppler cervico-cerebrala este o investigatie importanta pentru depistarea patologiei vaselor cerebrale la adulti si consta in explorarea ecografica (aspectul vaselor) si velocimetrica (aprecierea vitezelor fluxului de sange folosind efectul Doppler) a arterelor cervico cerebrale cu ajutorul ultrasunetelor.

 

 

PSIHIATRIE

    Psihiatria este o ramură a medicinei specializată în diagnosticare, tratament și prevenire în sănătatea mintală, inclusiv în tulburările cauzate de consumul de substanțe.

    Tulburările psihice pot afecta majoritatea aspectelor din viața unei persoane, cum ar fi: activitatea fizică, comportamentul, emoțiile, gândurile, percepția, relațiile interpersonale, sexualitatea, activitatea profesională și timpul liber. Aceste tulburări pot avea ca sursă o combinație de factori: biologici, psihologici și sociali.

    Oamenii caută ajutor psihiatric fie în urma unor simptome acute precum atacul de panică, halucinații, gânduri de suicid sau pentru că “aud voci”, fie în urma unor probleme ce durează de mai mult timp, cum ar fi stări de tristețe, deznădejde sau anxietate. Aceste stări afectează viața de zi cu zi, creând senzația de lipsă de control asupra acesteia.

    În astfel de cazuri, cel care te poate sprijini în găsirea și urmarea unui tratament cu efecte favorabile este medicul psihiatru.

 


 MEDICINA DENTARA

    Tratamente pentru copii şi adulţi, chirurgie, estetică dentară, implantologie, ortodonţie, paradontologie, profilaxie, protetică

Tratamentul de canal
   Tratamentul de canal este o necesitate in multe situatii clinice. Scopul unui tratament de canal este sa salveze un dinte, sau o radacina a unui dinte si sa putem pastra acel dinte. In multe situatii este tratamentul care calmeaza durerea, de origine dentara. In viziunea noastra tratamentul de canal trebuie sa fie eficient, predictibil si cu cat mai putine interventii / drumuri.

 

Estetica dentara
   Pentru obtinerea zambetului perfect suntem atenti sa armonizam dintii cu trasaturile fetei, sa alegem materiale biocompatibile si rezistente, cu o mare atentie acordata confortului pacientului, inlaturarea durerilor, implicarea pacientului in alegerea formei si culorii dintilor finali, dar si documentarea cazului si observarea evolutiei in timp. Ne place sa analizam meticulos si sa planificam cu atentie fiecare caz in parte.

 

Tratamente Odontologie
   Tratamentele odontologice cuprind o varietate de manopere menite sa amelioreze si sa vindece diversele suferinte ale dintilor, de la carii simple pana la complicatii ale acestora care afecteaza pulpa si parodontiul dintilor.

 

Extractie dentara
   Prin extractie dentara înțelegem o intervenție chirurgicală de îndepărtare a unui dinte afectat, care provoacă și menține procese patologice locale, loco-regionale și generale care nu pot fi rezolvate prin terapii conservatoare.

 

Protetica Dentara
   Protetica dentara presupune refacerea structurii dintelui utilizand lucrari protetice atunci cand caria dentara a afectat dintele intr-o masura prea mare pentru a putea fi remediat prin intermediul unei plombe.

 

Implanturi dentare
   Iti protejeaza dintii sanatosi – este o solutie protetica prin care se inlocuieste doar dintele lipsa (fara afectarea celor vecini, ca in cazul unei punti dentare)

 

Cosmetica dentara
-Periaj profesional
-Detartraj
-Igiena orala
-Albirea Dintilor
-Sigilarea suprafețelor ocluzare

 

 Ortodonţie

    Ortodontia este specialitatea stomatologiei care se ocupa cu indreptarea (corectarea) pozitiilor dentare (malformatiilor dentare), prin intermediul aparatelor dentare. Ortodontia este astfel solutia naturala (impotriva dizarmoniilor dentare) pentru o estetica dentara placuta.

Iata cateva simptome care indica necesitatea unui consult ortodontic:

  -  Suptul degetului

  -  Inghesuirea (pozitia anormala) a dintilor

  -  Pierderea timpurie sau intarziata a dintilor de lapte

  -  Lipsa contactului sau contactul anormal al dintilor

  -  Dificultati atunci cand musca sau cand mesteca

  -  Respiratia orala

  -  Maxilarele care se misca ori produc sunete ciudate

  -  Muscarea obrazului sau a palatului

  -  Maxilarele, dintii, etc ; disproportionale cu restul fetei

 

 

 CARDIOLOGIE

      Cardiologia este una dintre cele mai importante specialitati medicale. Ce anume trateaza aceasta? Este acea parte a medicinei care se ocupa de studierea si tratarea bolilor inimii si vaselor de sange, adica a bolilor cardiovasculare.

     Bolile cardiovasculare reprezinta in intreaga lume cea mai importanta cauza de deces si dizabilitati, atat pe termen scurt cat si pe termen lung. Inaintarea in varsta creste frecventa acestor boli, afectand starea de sanatate a populatiei. In Romania 6 din 8 decese survin din cauza unei boli cardiovasculare.

     In general, afectiunile cardiovasculare se dezvolta lent, fara a da prea multe semne. Este si motivul pentru care majoritatea pacientilor ajung la medicul cardiolog tardiv, cu complicatii. De aceea, vizitele periodice la cardiolog pot salva vieti. Iata cateva dintre semnele care nu ar trebui ignorate:

1.Transpiratia

     Simti ca-ti curg apele pe tine chiar si in stare de relaxare. Pui totul pe seama temperaturilor ridicate sau a tulburarilor hormonale. Insa, ar trebui sa te gandesti ca transpiratia este unul dintre simptomele frecvente asociate durerii toracice din infarctului miocardic acut.

2. Lipsa de aer

     Senzatia de sufocare, insotita sau nu de durere in piept, poate fi semn al unei boli cardiovasculare. Daca obosesti exagerat la eforturi mici, se impune vizita la medic.

3.Picioare umflate

     Edemele cauzate de lichidele retinute in organism, mai ales la nivelul gambelor pot reprezenta un semn de insuficienta cardiaca.

4.Ameteli

     Te simti sleita de puteri si te ia ameteala cand te astepti mai putin? Ai nevoie de un control al ritmului cardiac. Si asta pentru ca tulburarile de ritm au consecinte extrem de grave.

5.Tusea

      Cu sau fara suieraturi, tusea nejustificata poate fi semnul unei boli de inima.

 

© 2019 Copyright by Medici-romania.ro