Nume:
Clinica Medicala Tudor - Tecuci
Telefon:
0336 110 110
Telefon 2:
0336 110 111
Fax:
0336 110 112
Website:
http://www.medicalbest.ro/
Adresa:
Galati, Tecuci, Str. Carol nr.1
Facebook

Clinica Medicala Tudor - Tecuci

Detalii

    Clinica Medicala Tudor este un centru medical de diagnostic si tratament in sprijinul  pacientilor din Galati, care au nevoie de solutii de diagnostic exacte si rapide, esentiale pentru prevenirea si tratarea bolii in conditii optime.

    Avand in cadrul centrului nostru echipe de medici profesionisti, aparatura medicala de ultima generatie si dotari  in conformitate cu ultimele standarde nationale si internationale, am dezvoltat in permanenta dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari medicale.

    Obiectivul nostru este ingrijirea sanatatii dumneavoastra si imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor medicale oferite. Satisfactia pacientilor este prioritara pentru noi.

 

PROGRAM:
    Luni – Vineri  8 – 12 si 14 – 18
    Sambata: 8 – 12 si 14 – 17
    Duminica: inchis

PROGRAMARE ONLINE : http://www.medicalbest.ro/programare-on-line/

 

Servicii

  ALERGOLOGIE SI IMUNOLOGIE CLINICA

Alergologia este o specialitate medicala desprinsa din imunologia clinica ce se ocupa cu depistarea, diagnosticarea, profilaxia si tratamentul bolilor alergice (medicamentos si/sau imunoterapie).

- rinosinuzite alergice;

- astm alergic, astm indus de efort, astm cu hipersensibilitate la antiinflamatoare nesteroidiene;

- alergii oculare;

- dermatita atopica;

- anafilaxie;

- reactii de hipersensibilitate la alimente sau aditivi alimentari;

- dermatita de contact alergica;

- urticaria cronica si/sau angioedemul;

- urticaria la agenti fizici (la rece, la presiune, dermografica, la cald), colinergica, vasculitica;

- alergia la veninuri de himenoptere (albine, viespi);

- reactii adverse medicamentoase de hipersensibilitate.

 


    CARDIOLOGIE

    Cardiologia este o specialitate medicala care are ca subiect de studiu bolile inimii si ale vaselor de sange. Etimologie: gr. kardia: „inima”, logos: „stiinta”. Cardiologia cuprinde diagnosticul si tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolii cardiace ischemice, insuficientei cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor si al bolilor pericardului. Nu trebuie confundati cu medicii chirurgi cardiovasculari care efectueaza interventii chirurgicale pe cord.

 


    DERMATOLOGIE

    Cunoscut ca cel mai mare organ al corpului, pielea este de asemenea un tesut activ ale carui functii vitale pot fi alterate in egala masura de factori externi si interni. Cabinetul nostru pune la dispozitia dumneavoastra optiuni de tratament non-invazive pentru toate problemele estetice si medicale ce pot afecta pielea. Din fericire, acum defectele pielii pot fi tratate eficient.

 


    DIABET ZAHARAT NUTRITIE SI SI BOLI METABOLICE

- consult medic specialist

- hiperglicemie provocată

Este specialitatea care studiaza:

 - principalele boli cronice netransmisibile si factori de risc (diabet zaharat, suprapondere, obezitate, dislipidemii, risc cardiovascular si metabolic, sindrom metabolic, hiperuricemii, stil de viata nesanatos)
 
 - hipoglicemiile de cauza diabetica si non-diabetica

 - nutritia individului sanatos

 - dietoterapia in boli cronice si acute (metabolice, cardiovasculare, digestive, renale, imunologice, pulmonare etc.)
 
 - dietoterapia in situatii speciale (gravide, lauze, sportivi, copii, varstnici, comunitati)

 - boli metabolice ereditare /erori inascute de metabolism

 


    ENDOCRINOLOGIE

    Endocrinologia reprezinta disciplina care se ocupa cu studiul glandelor endocrine si a  hormonilor produsi de acestea. In esenta, scopul acestei discipline ramâne chiar si in era biologiei  moleculare si a geneticii, studiul formelor de comunicare si semnalizare care controleaza si coordoneaza functia multor organe si procese.

 


    GASTRO-ENTEROLOGIE

  Gastroenterologia este o specialitate care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea afecţiunilor esofagului, stomacului, duodenului, intestinului subtire, colonului, ficatului, vezicii biliare si pancreasului.

Cand sa apelam la medicul Gastroenterolog?

   Atunci cand va confruntati cu arsuri pe esofag, greata, varsaturi, gust amar/acru, dureri abdominale, tulburari de tranzit, balonare, oboseala sau analize ale ficatului modificate.

 


    IMAGISTICA MEDICALA – ECOGRAFIE

   Imagistica este deosebit de importanta in domeniul medical, ajutand la evaluarea, monitorizarea si confirmarea unei afectiuni intr-un mod corect si sigur! Clinica Medicala Tudor detine toate dotarile necesare pentru stabilirea unui diagnostic corect!

- Ecografie abdomen general

- Ecografie abdomen inferior

- Ecografie abdomen superior

- Ecografie cardiaca

- Ecografie Doppler cardiac color

- Ecografie pelvis si perineu (prostata, testicule, uter, ovare)

- Ecografie rinichi

- Ecografie tiroidiana

 


    MEDICINA INTERNA

    Medicina interna este ramura si specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul nechirurgical al afectiunilor, in special cele ale organelor interne. Specialistii de medicina interna (care se numesc si “internisti”) au competenta de a rezolva probleme de diagnostic complex si de a monitoriza boli cronice severe si conditii de polipatologie.

 


    MEDICINA MUNCII

- Control medical la angajare

- Control medical periodic

- Control medical de adaptare

- Control medical la reluarea activitatii

- Raportari specifice catre autoritatile competente din domeniu

- Se pot efectua urmatoarele explorari: EKG computerizat, spirometrie, glicemie, audiometrie, testari psihologice, analize specifice de laborator

- Supraveghere speciala a unor categorii de angajati (gravide, tineri, bolnavi cronici)

- Consultanta legislativa: la aparitia unor modificari in legislatia de medicina muncii

- Examenele medicale se pot efectua si la locul de munca al angajatilor, cu o programare prealabila

- In functie de numarul de angajati, se pot oferi si alte facilitati: plata serviciilor sub forma de abonament si reduceri.

 


    NEUROLOGIE

    Neurologia este o ramura speciala a medicinii care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor organice care afecteaza sistemul nervos central sau periferic. Structurile organice ce tin de domeniul neurologiei sunt – pe de o parte – creierul, maduva spinarii (reprezinta sistemul nervos central), structurile inconjuratoare, precum si vasele sanguine care le hranesc, – pe de alta parte – nervii cranieni, radacinile nervoase si ganglionii spinali, nervii periferici, dupa iesirea din canalul spinal, inclusiv legaturile cu muschii scheletici (reprezinta sistemul nervos periferic).

 


    PSIHIATRIE

– Consultatie

– Consiliere individuala

– Consiliere familiala

– Psihoterapie individuala si de grup

 
    Psihiatria este o ramura a medicinei care se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea, tratamentul si reabilitarea persoanelor cu boli mintale. Tulburarile psihice si bolile mintale influenteaza aproape toate aspectele vietii unui pacient, functiile fizice, comportamentul, afectivitatea, perceperea realitatii, relatiile interumane, sexualitatea, munca si timpul liber. Asemenea tulburari sunt cauzate de interactiunea unor factori complexi, biologici, sociali si spirituali, care nu pot fi totdeauna pusi in evidenta cu siguranta. Sarcina psihiatriei este sa clarifice rolul acestor diversi factori si influenta lor asupra manifestarilor din cursul bolilor mintale.

 

 

PEDIATRIE

    Pediatria reprezinta o ramura a medicinei care se ocupa de bolile copilului, de la nastere si pana la pubertate (inclusiv). Spre deosebire de alte specialitati medicale, pediatria nu se ocupa de o boala (ca de exemplu fiziologia) sau de un aparat sau sistem (ca de exemplu cardiologia), ci de patologia unei perioade foarte intinse (si in multe privinte decisiva) din viata individului. Caracterul esential al varstei, ce constituie preocuparea pediatriei, este procesul de crestere, care are doua laturi fundamentale: acumularea de masa organica si diferentierea, adica modificarea formei si structurii diferitelor tesuturi si organe. Justificarea pediatriei ca specialitate deriva din aceea ca organismul in crestere are unele particularitati care trebuie cunoscute pentru a se putea preveni sau trata abaterile de la normal si bolile care survin in timpul procesului de crestere.

 


    OBSTETRICA – GINECOLOGIE

- Consultatii ginecologice (inclusiv consult mamar)

- Consultatie obstetricala si monitorizarea evolutiei sarcinii

- Consultatie infertilitate

- Consiliere planificare familiala

- Test de sarcina

- Biopsii

- Montarea sterilet

- Extragere sterilet

- Colposcopie

- Tratamente generale si locale


    Obstetrica este domeniul medicinei ce studiaza particularitatile si modificarile produse in organismul femeii in legatura cu conceptia si gestatia, dezvoltarea fatului intrauterin, nasterea, perioada postpartum, precum si metodele de profilaxie, tratament si conduita rationala in timpul sarcinii, nasterii si perioadei de lauzie. Ginecologia reprezinta domeniul medicinei ce studiaza metodele de diagnostic, tratament si profilaxie a afectiunilor sistemului genital feminin.

 


    O.R.L.

    Otorinolaringologia este domeniul stiintei medicale care se ocupa cu cercetarea anatomiei clinice, fiziologiei, etiologiei, patogenezei,tabloului clinic, evolutia bolii, diagnosticul, diagnosticul diferential, profilaxiei afectiunilor nasului, sinusurilor paranazale, faringelui, laringelui, urechilor precum si a unora din afectiunile traheei, bronhiilor si a esofagului (stenoze, corpi straini, arsurile, traumele si altele) la baza caruia stau metodele otorinolaringologice de tratament si totodata se ocupa si de elaborarea lor.

 


    ORTOPEDIE

   Ortopedia este o specialitate chirurgicala care se concentreaza pe diagnosticul, tratamentul si preventia afectiunilor aparatului locomotor. Acest sistem complex este format din oase, articulatii, tendoane, muschi si nervi ce va permit sa fiti activ si sa va miscati in libertate.

    Odata dedicat ingrijirii copiilor cu diformitati ale coloanei vertebrale si ale membrelor, ortopedul de acum ingrijeste adultii cu diferite afectiuni, de la tinerii atleti ce necesita interventii chirurgicale artroscopice la batranii cu artroza.

Diagnosticul afectiunii

- Tratamentul cu ajutorul medicamentelor, imobilizarii, sau a interventiei chirurgicale

- Recuperare, prin recomandarea unor exercitii specifice ce restabilesc mobilitatea, tonicitatea si functia aparatului locomotor

- Prevenirea bolii, prin informare si tratament specific

 


    UROLOGIE

- Consultatii si investigatii – anamneza (discutia cu pacientul), examen clinic, citirea rezultatelor investigatiilor, diagnostic, stabilirea conduitei terapeutice, discutarea prognosticului bolii, educatie medicala/prevenirea reaparitiei afectiunii respective

- Consultatie sexologie-andrologie/fertilitate masculina: anamneza, examinarea organelor genitale, citirea rezultatelor investigatiilor, diagnostic, stabilirea conduitei terapeutice, stabilirea sanselor de reusita, educatie medicala

- Ecografie (simpla si Doppler) urologica abdomino-scrotala

- Dilatatie stricturi uretrale

- Sondaj uretro-vezical

- Tuseul rectal

- Instilatie intravezicala

 

© 2019 Copyright by Medici-romania.ro