Nume:
MODERN MED CLINIC FOCSANI
E-mail:
modernmedclinic@gmail.com
Telefon:
0733.100.837
Adresa:
Bulevardul Bucuresti, Nr. 5, Bl. M1, Sc. 2, Ap. 24 parter, Focsani
Facebook

MODERN MED CLINIC FOCSANI
Radiologie / Ecografie / Imagistica

Radiografia, ecografia, tomografia computerizată (CT), medicina nucleara inclusiv tomografia cu emisie de pozitroni (PET) si imagistica prin rezonanță magnetică (MRI) sunt tehnici imagistice folosite pentru a diagnostica sau trata boli.

Detalii

     Valorile cabinetului medical MODERN MED CLINIC sunt performanta, respectul, pretuirea fiecarui pacient pe care il avem si nu in ultimul rand, atingerea celui mai inalt nivel atunci cand vine vorba de profesionalism si aparatura medicala  in domeniu. Suntem dedicati pacientilor nostri, iar interactiunea cu fiecare dintre ei se combina intotdeauna  cu ideea de perfectiune.       Confortul, satisfactia si sentimentul de incredere a pacientilor in medic sunt elemente primordiale pentru noi.

     Medic primar medicina interna si medicina de urgenta, medic specialist gastroenterologie, dr. Decebal Popescu dispune de o vasta experienta in diagnosticul si tratamentul nechirurgical al afectiunilor, in special cele ale organelor interne, acumuland un numar mare de pacienti satisfacuti de serviciile oferite.

 

Dr. Decebal Popescu - Competențe:

- Ecografie generala

- Ecografie cardiaca

- Endoscopie digestiva diagnostica

- Managementul sanatatii

- Masterat in Managementul sanitar

 

 

 

Servicii

Medicina de urgenta

     Medicina de urgenta reprezinta specialitatea a carei preocupare consta in stabilizarea, diagnosticarea si managementul pacientilor ce prezinta aspecte acute si urgente ale bolilor si leziunilor, cu un spectru complet si nediferentiat al tulburarilor fizice si comportamentale.

 

Medicina interna

     Medicina interna se ocupa de afectiunile organelor interne (inima, plamani, ficat, tub digestiv, splina, sange, rinichi, metabolism, articulatii, schelet osos) ea privind organismul ca un tot unitar si se ocupa de diagnosticarea si tratamentul majoritatii bolilor de care sufera adultii (peste 18 ani). In unele cazuri medicul internist trimite bolnavul la un specialist , cum ar fi la cardiolog, pneumolog, nefrolog , hematolog etc.

 

 

Gastroenterologie si Endoscopie Digestiva

     Gastroenterologia este specialitatea care studiaza fiziologia si patologia tubului digestiv (esofag, stomac, duoden intestin subtire, colon, sigmoid, rect, ficat, colecist, pancreas)
    Procedurile endoscopice sunt efectuate cu indemanare, timp minim de executie si confort maxim pentru pacient. Deseori, aceste proceduri pot inlocui interventia chirurgicala care necesita internare, recuperare si concediu medical.

 

 

Ecografie generala

      Ecografia este o metoda imagistica sigura, fara efecte adverse asupra structurilor examinate, usor accesibila, fara costuri mari si care poate vizualiza orice structuri anatomice, cu limitari la nivelul plamanului, osului si creierului, din care se pot vizualiza doar anumite parti, iar in cazul creierului, doar la varste tinere, cand suturile dintre oasele care alcatuiesc cutia craniana - fontanelele, nu sunt inchise.
      Fiind o metoda in care nu exista efecte adverse, nu foloseste radiatii si care nu este invaziva, ecografia poate fi repetata de cate ori este nevoie si la orice grupe de pacienti, in special gravidele si copii. In cazul acestor pacienti, fie nu pot fi utilizate alte metode datorita efectelor adverse fie necesita o colaborare apropiata cu medicul, care in cazul copiilor poate fi dificila.

 

 

 

© 2019 Copyright by Medici-romania.ro