Nume:
TOMIDENT - CLINICA STOMATOLOGICA
E-mail:
tomi@tomident.ro
Telefon:
0755.509.509
Website:
https://tomident.ro/
Adresa:
Targu Mures, Str. Gheorghe Doja, Nr. 10
Facebook

TOMIDENT - CLINICA STOMATOLOGICA

Stomatologie Tehnica Dentara.

Detalii

   TOMIDENT va oferă servicii premium de medicină dentară și implantologie, de la A la Z. Centrul nostru este dotat cu aparatură de ultimă generație. Rezultatele sunt excelente și de lungă durată, cu garanție pe viață.

    In cadrul Centrului Stomatologic TOMIDENT veti cunoaște o echipă tânără, pregătită să ducă la capăt orice provocare. Fiecare specialist își are rolul său bine definit, folosind cele mai noi metode pentru a va oferi o dantură perfectă și rezistentă. Tehnologia de ultimă generație și cele mai noi produse de pe piață ne oferă posibilitatea de a lucra cu o foarte mare precizie, pentru rezultate rapide și sigure, fără complicații. Indiferent de provocarea pe care o întâmpinăm, ne adaptăm și găsim soluția potrivită.

 

Suntem aici pentru dumneavoastra!
0755.509.509
tomi@tomident.ro

Luni-Vineri 9:00-21:00
Sâmbătă/Duminică - Închis

 

Servicii

Coroane
Folosim cele mai dure materiale pentru a înlocui dintele natural și tehnologii care asigură un rezultat rapid, precis, fără amprentare.

 

Implanturi
Cu încărcare imediată, prin inserare minim invazivă și fără timp de vindecare, sau cu încărcare întârziată, prin metoda clasică.

 

Obturații (Plombe)
Tratarea cariilor prin reconstruire estetică fizionomică totală, cu particule de nanoceramică, utilizând cea mai nouă tehnologie.

 

Endodonție
Tratarea afecțiunilor din interiorul dintelui prin extirpare vitală, tratament mecanic pe fiecare canal sau obturații cu ace Ni-Ti.

 

Chirurgie Oro-maxilo-facială
Intervenții cu aparate de ultimă generație: extracții, amputații radiculare, rezecții apicale, drenaj, augmentare osoasă etc.

 

Punți
Restaurarea morfologică a dinților lipsă și remodelarea celor care au suferit în urma șocurilor utilizând cele mai bune produse de pe piață.

 

Estetică dentară
Albire profesională cu Opalescence, fațetarea dinților pentru un aspect natural, aparat dentar invizibil din safir, clasic sau invisalign.

 

Augumentare Buze
Injectarea buzelor cu acid hialuronic, pentru a reda sau corecta volumul și conturul acestora și pentru a reduce ridurile din jur.
Dacă nu ești mulțumită de forma și volumul buzelor tale, imperfecțiunile pot fi corectate cu acid hialuronic.


URGENȚE
În cazul în care te confrunți cu o urgență, suntem aici pentru a-ți oferi soluții, la orice oră. Nu ezita să ne contactezi.

 

 

Oferte speciale

Dinți ca la 20 de ani!

 

Îți dorești să ai dinții exact așa cum îi aveai la 20 de ani? Acum acest lucru este posibil cu ajutorul pachetului nostru de arhivare a danturii atât în mod digital, cât și fizic. Optând pentru aceste servicii, beneficiezi de detartraj, scanare intraorală și arhivare digitală și fizică a danturii, pentru toată viața!

 

Pachetul contine:

  • -Curățare profesională (detartraj/periaj profesional)
  • -Scanare intraorală
  • -Amprentare clasică
  • -Acces permanent la platorma online
  • -Arhivare fizică și digitală a amprentei dentare
  • -Șansa de a reobține oricând poziția, forma, culoarea și mărimea dinților de la 20 de ani
  • -Cost anual avantajos – 250 RON/an

 

 

Dinti de ceramica intr-o singura zi!

    Acum nu mai este nevoie să așteptati săptămâni intregi pentru o dentiție nouă.

   Va dedicăm o zi pentru ca dumneavoastra sa aveti rapid rezultatele dorite, care să reziste în timp.

    Tehnologia de ultimă generație și cele mai noi produse de pe piață ne oferă posibilitatea de a lucra cu o foarte mare precizie, pentru rezultate rapide și sigure, fără complicații.

 

© 2019 Copyright by Medici-romania.ro