Nume:
CLINICA MEDIC ZONE - MEDICINA GENERALA
E-mail:
office@mediczone.ro
Telefon:
021 794 2288
Telefon 2:
021 794 4639
Website:
https://mediczone.ro/
Adresa:
Str. Carol Davila, Nr. 101, Sector 5 Bucuresti (Zona Cotroceni - langa Facultatea de Medicina)

CLINICA MEDIC ZONE - MEDICINA GENERALA

Medicina Generala. Consultatie medic generalist.

Detalii

   Clinica MedicZone este situata intr-o locatie eleganta, impunatoare, situata central, in zona Palatului Cotroceni, care isi intampina pacientii cu o atmosfera calda si primitoare, prin intermediul unor spatii generoase.
   Regasiti o clinica multidisciplinara in cadrul careia isi desfasoara activitatea, medici, cu o vasta experienta, atat la nivel national, cat si international.
Serviciile medicale efectuate in cadrul Clinicii MedicZone acopera un grad ridicat de complexitate in patologii diverse ale pielii, aparatului locomotor, ginecologice, tiroidei, gastrointestinale, cardiace, oftalmologice, ale cailor respiratorii etc.
   Misiunea noastra este de efectua servicii medicale specializate si preventive, adaptate nevoilor fiecarui pacient, practicand medicina bazata pe dovezi stiintifice, prin atragerea si motivarea celor mai buni specialisti, cu ajutorul unor echipamente medicale moderne.
   Viziunea noastra este sa devenim un centru medical de referinta care sa actioneze in zona preventiva, garant al calitatii actului medical, recunoscut pentru valoarea pe care o aduce pacientilor, partenerilor si investitorilor sai.
   Valorile si principiile noastre organizationale in care credem, pe care le respectam si le sustinem, atat intern, cat si in mediul extern, sunt următoarele: „Pacientul este primordial!” „Accesibilitate la serviciile medicale!” „Respect pentru pacient și drepturile sale!” „Siguranta actului medical!” „Un mediu de lucru sigur pentru angajati!” „Profesionalism, Cooperare, Competitivitate, Suport si Eficienta!

 

021 794 2288 / 021 794 4639

Str. Carol Davila, Nr. 101, Sector 5 Bucuresti

(Zona Cotroceni - langa Facultatea de Medicina)

 

Servicii

MEDICINA GENERALA

PEDIATRIE

ORTOPEDIE

ORL

MEDICINA INTERNA SI ECOGRAFIE GENERALA

NEUROLOGIE

GINECOLOGIE SI ECOGRAFIE GINECOLOGICA

GASTROENTEROLOGIE

ENDOCRINOLOGIE SI ECOGRAFIE ENDOCRINA

DERMATOLOGIE

CHIRURGIE GENERALA

CHIRURGIE PLASTICA

ECOGRAFIE

ANALIZE MEDICALE

 

© 2019 Copyright by Medici-romania.ro